Όλα καλά, κύριε Μητσοτάκη;

Όλα καλά, κύριε Μητσοτάκη;

Κράτος εν κράτει, καθεστώς Μητσοτάκη, βασίλειο του Μητσοτακέικου, πείτε το όπως θέλετε όσο κι αν τρίζει εκ των έσω και εκ των έξω…

Το «όλα πάνε καλά» έχει τελειώσει και από τα φιλικά του Μέσα Ενημέρωσης. Ξέρετε αυτά που τον έβγαλαν πρώτο και με το αζημίωτο.

Δεν μπορούν να στηρίξουν την καθίζηση, είτε ηθική της κυβέρνησης είτε δημοσκοπική.

Το ένα ερχόταν μετά το άλλο και αν δεν κλονιζόταν στο παρελθόν από τα οικονομικά δεδομένα ήρθε η κακοκαιρία που έφερε στο φως όλο το μπάχαλο και το έλλειμμα κάθε ενσυναίσθησης.

Ο κάθε λογικός αναρωτιέται πως δεν προσπάθησαν έστω για μερικά μπαλώματα ώστε να μην βολοδέρνει η κυβέρνηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Μόνον που όπως φαίνεται και η επιχειρηματική εξουσία τραβάει το χαλί αφού βλέπει πως ο καπετάνιος δεν τραβάει άλλο, άσε για το καράβι που πάει στα βράχια.

Ήρθαν και τα κακά μαντάτα από τον δανεισμό (αργά ή γρήγορα θα ερχόντουσαν) πως τα ελληνικά ομόλογα έξω βαραίνουν όλο και περισσότερο από τόκους αφού ανεβαίνουν τα επιτόκια και πετάει έξω κάθε προοπτική που ούτως ή άλλως με πανδημία και με το κράτος Μητσοτάκη που ήθελε τις απευθείας αναθέσεις τη μία μετά την άλλη θα ερχόταν. Για να μην μιλήσουμε για τα «δώρα» στους ημετέρους… Σιγά που θα ήθελε Δημόσια Υγεία!

Στο 2,33% εκτινάχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η απόδοση του 10ετούς τίτλου, σημειώνοντας άνοδο κατά 22,7 μονάδες βάσης με τις πιέσεις συνεχίζονται και πιθανόν να ενταθούν στη συνέχεια.

Έτσι όλο και περισσότερο ψάχνουν για την επόμενη Μητσοτάκη μέρα αφού κανείς δεν θέλει τα βράχια.. Με απλά λόγια, βράχια θα παραλάβει η επόμενη κυβέρνηση. Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Φαγώνονται τα συμφέροντα, άσπρη μέρα για το λαό δεν φαίνεται, βουλιάζει στις δημοσκοπήσεις σιγά σιγά η ΝΔ, και σε άλογο σακατεμένο δεν ποντάρεις…

Όσο ύφος κι αν έχεις, όσες γραβάτες κι αν φορέσεις, όσες πόζες κι αν πάρεις δεν σώζεσαι στην κατρακύλα μιας τελειωμένης κυβέρνησης που ούτως ή άλλως υποσχέθηκε πολλά στους λίγους, λίγα στους πολλούς και στηρίχτηκε σε σημαίες και ψέματα για να έρθει στην εξουσία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter