Ολλανδία: Ελεύθερα αφέθηκαν τρία άτομα σε περιστατικό ομηρίας – Σε πλήρη εξέλιξη το συμβάν (Video)

Ολλανδία: Ελεύθερα αφέθηκαν τρία άτομα σε περιστατικό ομηρίας – Σε πλήρη εξέλιξη το συμβάν (Video)

Περιστατικό ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί του Σαββάτου στην πόλη Έντε στην ανατολική Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο Café Petticoat, όπου σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης εμπλέκονται πολλά άτομα.

Ο ακριβής αριθμός των ομήρων δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά οι αναφορές αναφέρουν ότι ενδέχεται να εμπλέκονται περίπου τέσσερα ή πέντε άτομα. Ενώ το κίνητρο πίσω από το περιστατικό παραμένει ασαφές, η ολλανδική αστυνομία δήλωσε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατικό κίνητρο.

Διαβάστε επίσης – Ολλανδία: Διαδηλωτές εναντίον του ισραηλινού προέδρου – Του έδειχναν τον δρόμο για τη Χάγη

Τρεις από τους ομήρους αφέθηκαν ελεύθεροι γύρω στις 11.30 το πρωί (τοπική ώρα), όπως μεταδίδουν ολλανδικά ΜΜΕ, επισημαίνοντας πάντως ότι το περιστατικό δεν έχει λήξει.

Η τοπική εφημερίδα de Telegraaf αναφέρει, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, ότι ένας άνδρας εισέβαλε τα ξημερώματα στην επιχείρηση, την ώρα που έκλεινε, με όπλα και εκρηκτικά, και απείλησε να την ανατινάξει.

Ο τοπικός δήμος ανέφερε στον ιστότοπό του ότι το κέντρο της πόλης, ότι έχουν απομακρυνθεί κάτοικοι από περίπου 150 σπίτια, και ότι αστυνομικοί των ΜΑΤ και ειδικοί σε εκρηκτικά βρίσκονταν στο σημείο.

Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν ακόμη σημάδια για «τρομοκρατικό κίνητρο» για ένα επεισόδιο το Σάββατο στο κέντρο της χώρας, όπου αρκετοί άνθρωποι κρατούνταν όμηροι.

“Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με το κίνητρο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατικό κίνητρο”, ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση στο X, πρώην Twitter.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter