Ολοκληρώθηκε το BMW CSEU Grand Media Tour 2019

Ολοκληρώθηκε το BMW CSEU Grand Media Tour 2019

Το Road Τrip του BMW Group Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης με τις νέες υπερπολυτελείς BMW X7 και BMW Σειρά 7 ολοκληρώθηκε στη Βουλγαρία.

Το περιπετειώδες road trip των 5.000 χλμ. ξεκίνησε στις 27 Μαΐου με τη συμμετοχή 144 δημοσιογράφων από 36 χώρες. To οδοιπορικό αποτελούνταν από 7 ξεχωριστά στάδια όπου το κάθε στάδιο περιλάμβανε οδήγηση των οχημάτων από χώρα σε χώρα. Με αφετηρία την Πολωνία, τα group των δημοσιογράφων, δοκίμασαν τα πιο προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού, συνδεσιμότητας και ασφάλειας που προσφέρουν οι κορυφαίες BMW X7 και Σειρά 7, και τα οδήγησαν σε ενδιαφέρουσες διαδρομές γεμάτες αξιοθέατα και μοναδικά φυσικά τοπία μεταξύ των γειτονικών χωρών.

Διασχίζοντας την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, και τη Βουλγαρία, οι ομάδες των δημοσιογράφων βρέθηκαν και στην Ελλάδα, όπου περιηγήθηκαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ξεναγήθηκαν στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και φωτογραφήθηκαν με φόντο τον Λευκό Πύργο. Το ταξίδι τους συνεχίστηκε με κατεύθυνση τη μαγευτική Χαλκιδική, μέσω Πολυγύρου, με τελικό προορισμό τη Βουλγαρία και τη Σόφια.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση που εμπεριείχε και πολιτιστικό χαρακτήρα, προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό στους εκπροσώπους των ξένων μέσων αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και υποσχέσεις για να επισκεφθούν ξανά τη χώρα μας στο μέλλον.  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter