Ολυμπιακός – ΑΕΚ 92-75: Γερή προπόνηση χωρίς τον Γουόκαπ (Videos)

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 92-75: Γερή προπόνηση χωρίς τον Γουόκαπ (Videos)

Μόνο για ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε ο ελλιπής Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι-οφ της Basket League. Oι Πειραιώτες κέρδισαν με 92-75 και πέτυχαν το 1-0, εννέα μέρες πριν τον ευρωπαϊκό ημιτελικό απέναντι στη Ρεάλ.

O Oλυμπιακός δυσκολεύτηκε στο πρώτο μισό του αγώνα και έχανε με 44-45 στην ανάπαυλα, αλλά ξέφυγε στα μέσα της γ’ περιόδου με τρίποντα των Πίτερς, Παπανικολάου και καλάθια του Μιλουτίνοφ (64-54, 72-59) και δεν απειλήθηκε στη συνέχεια.

Ο δεύτερος αγώνας έχει οριστεί να γίνει το Σάββατο στα Λιόσια.

O Nίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού με 18 πόντους, ενώ ο Άλεκ Πίτερς πέτυχε 16 και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος 11. Ο Μιχάλης Λούντζης και ο Αϊζέια Κάνααν πρόσθεσαν από 10 και οι Παπανικολάου, ΜακΚίσικ από 9.

O Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός δωδεκάδας τον Τόμας Γουόκαπ για να τον ξεκουράσει, ενώ ο Φίλιπ Πετρούσεφ συνεχίζει τη θεραπεία του για να είναι έτοιμος την επόμενη Παρασκευή. O ελαφρά τραυματίας Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν χρησιμοποιήθηκε. Ο Μόουζες Ράιτ δεν θα αγωνιστεί στα πλέι-οφ της Basket League, ως …υπεράριθμος.

Από την ΑΕΚ του Ηλία Ζούρου, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας πέτυχε 24 πόντους και ο Δημήτρης Αγραβάνης 16. Οι Νετζήπογλου, Χολ έβαλαν από 7.

Το ζευγάρι ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Κολοσσό θα εκκινήσει το βράδυ της Τετάρτης, ενώ το πρώτο ματς Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ θα γίνει την Πέμπτη. Την Παρασκευή θα μπουν στον χορό οι Προμηθέας-Άρης.

Στα ημιτελικά θα προκριθούν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν δύο νίκες.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter