Ολυμπιακός: Αποκλείστηκε χθες από την Ευρώπη – Αγωνιά σήμερα και αύριο για τις… ρεβάνς του Champions League!

Ολυμπιακός: Αποκλείστηκε χθες από την Ευρώπη – Αγωνιά σήμερα και αύριο για τις… ρεβάνς του Champions League!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείστηκε χθες (6/8) από το Europa League και να ολοκλήρωσε τις δικές του ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τη σεζόν 2019-20 όμως δεν παύει να αγωνιά για τη συνέχεια του… φετινού Champions League! 

Κι αυτό γιατί από τους αποψινούς αγώνες ρεβάνς της διοργάνωσης θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League της επόμενης χρονιάς (2020-21) ή θα πάει απευθείας στα πλέι οφ γλιτώνοντας έτσι έναν προκριματικό γύρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν λοιπόν απόψε το μυαλό τους στις δύο ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League, σήμερα Γιουβέντους – Λιόν (0-1 πρώτο ματς) και αύριο Μπαρτσελόνα – Νάπολι (πρώτο ματς 1-1), γιατί σε περίπτωση πρόκρισης στους «8» της Λιόν ή της Νάπολι, τότε από το ντόμινο αλλαγών που θα δημιουργηθεί, ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο νέο Champions League απευθείας στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Αν όμως αποκλειστούν και οι δύο ομάδες, τότε οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν κανονικά στον γ’ προκριματικό.

Μέχρι στιγμής πάντως, έχουν γίνει γνωστοί οι έξι υποψήφιοι αντίπαλοι που μπορεί να βρεθούν στο δρόμο των «ερυθρόλευκων» στον γ’ προκριματικό. Πρόκειται για τον Ερυθρό Αστέρα (Σερβία), Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία), Καραμπάκ (Αζερμπαϊτζάν), Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και Μόλντε (Νορβηγία), οι οποίες όμως θα πρέπει να ξεπεράσουν – ως φαβορί που είναι – τα εμπόδια του β’ προκριματικού γύρου.

Το πρόγραμμα της φάσης των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης:

Σήμερα 7 Αυγούστου

  • 22:00, Γιουβέντους-Λιόν (0-1)
  • 22:00, Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ (2-1)

Σάββατο 8 Αυγούστου

  • 22:00, Μπάγερν-Τσέλσι (3-0)
  • 22:00, Μπαρτσελόνα-Νάπολι (1-1)
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter