Ολυμπιακός: Φιλικό ισοπαλία 1-1 με τη Νόρτζελαντ

Ολυμπιακός: Φιλικό ισοπαλία 1-1 με τη Νόρτζελαντ

Ισόπαλος 1-1 τελείωσε το δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού στην Αυστρία απέναντι στη Νόρτζελαντ της Δανία με τους Πειραιώτες να δείχνουν καλά στοιχεία κατά διαστήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τρία γκολ των «ερυθρολεύκων» στα δύο φιλικά τα έχει σημειώσει όλα ο Ελ Αραμπί! «Ημασταν καλοί στη δημιουργία παιχνιδιού από την άμυνα αλλά δεν ήμασταν καλοί στο τελείωμα των φάσεων» δήλωσε μετά το ματς ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Στο πρώτο μέρος οι Πειραιώτες έδειξαν διάθεση να πιέσουν πολύ και τα κατάφεραν πολύ καλά κλέβοντας πολλές μπάλες αλλά τα χαλούσαν στη τελική πάσα, δείγμα ότι θέλουν δουλειά ακόμη και συγχρονισμό σε αυτό το κομμάτι. Αμυντικά τα πήγαν αρκετά καλά, αλλά ένα γλίστριμα του Ροντινέι στην περιοχή παρέσυρε τον αντίπαλο του τον Οσμαν και η ακίνδυνη ως εκείνη την ώρα Νόρτζελαντ, κέρδισε πέναλτι με το οποίο ο Ινγκβαρτσεν που το εκτέλεσε, άνοιξε το σκορ στο 42’ (0-1).

Στο επιθετικό κομμάτι ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Φορτούνη στο 20’ και δύο φορές και τις δύο με τον Μασούρα, αλλά τόσο την κεφαλιά του στο 14’ όσο και το σουτ στο 32’ εξουδετέρωσε ο Δανός γκολκίπερ.

Στο β’ μέρος ο Μαρτίνεθ προχώρησε σε τρεις αλλαγές στο ξεκίνημα βάζοντας τον Ραμόν σε θέση χαφ μπροστά από τον Ρέαμπτσιουκ και με 4-4-2 και τον Μασούρα δίπλα στον Ελ Αραμπί. Το σύστημα δούλεψε και στο 53’ από σουτ του Μασούρα, ο Δανός γκολκίπερ απέκρουσε αλλά ο Ελ Αραμπί πήρε το ριμπάουντ και με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Με τον μαροκινό να κάνει σημειώνει έτσι τα πρώτα τρία γκολ του Ολυμπιακού στη νέα σεζόν…

Ο Ολυμπιακός έλεγξε το ματς αλλά μετά το 65’ και τις πολλές αλλαγές ο ρυθμός χάλασε αλλά οι Πειραιώτες ανέβασαν την πίεση τους στο φινάλε και στο 86’ κεφαλιά του Βρουσάι μόλις άουτ, στο 87’ βολίδα του Μπουτούτσι σταμάτησε το κάθετο δοκάρι και στο 89’ σουτ του Ντόι από την μικρή περιοχή βρήκε στα σώματα κι έφυγε κόρνερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης (46’ Τζολάκης), Ροντινέι (78’ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ (64’ Βρουσάι), Ρέτσος (78’ Μπαγκαλιάνης), Μπα (88’ Πέπε), Χουάνγκ (46’ Καρβάλιο), Μπουχαλάκης (64’ Λιάτσος), Μπιέλ (64’ Ντόι), Φορτούνης (46’ Ραμόν), Μασούρας, Ελ Αραμπί (78’ Μπουτούτσι).

Η Νόρτζελαντ ξεκίνησε με τους Α. Χάνσεν, Βιλάντσεν, Χένσεν, Κ. Χάνσεν, Φρέσε, Ιβέρσκον, Ντιομάντε, Σβένσον, Οσμάν, Ινγκβάρτσεν, Μ. Χάνσεν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter