Ολυμπιακός: Πολλά αμυντικά κενά και ήττα 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΙΝΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΟΣΦΠ

Την ήττα με 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ γνώρισε ο Ολυμπιακός στο 5ο φιλικό του στην Αυστρία. Αύριο (2/7) οι Πειραιώτες θα δώσουν το τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό τους εκεί με αντίπαλο την Ζάλτσμπουργκ (16.30) και το βράδι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ο Μαρτίνς δοκίμασε πάλι νέα σχήματα και η Αρμίνια παίζοντας γρήγορα στην αντεπίθεση εξέθεσε πολλές φορές την άμυνα του Ολυμπιακού και μάλιστα προηγήθηκε 2-0 στο 23′ με τους Κλος και Ρζατκόβσκι, την ίδια ώρα που οι “ερυθρόλευκοι” είχαν πρόβλημα και στη δημιουργία.

Ο Ολυμπιακός συνήλθε στη συνέχεια και στο 35′ μείωσε με κεφαλιά του Τικίνιο σε κόρνερ του Βαλμπουενά.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός βγήκε πιο συγκεντρωμένος στο ματς και πίεσε για την ισοφάριση, ενώ δεν κινδύνευε στην άμυνα του. Εχασε τρεις καλές ευκαιρίες με τον Αμπουμπακάρ και τελικά το πλήρωσε αφού η Αρμίνια στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ της ελληνικής ομάδας στο 88′ έκανε το 3-1 με τον Χακ…
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Κρίστινσον, Ανδρούτσο, Μπα, Παπαδόπουλο, Κούτρη (40′ Μπαγκαλιάνης), Μπουχαλάκη, Κούντε, Φαντιγκά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Τικίνιο. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Μ. Καμαρά, Χασάν, Ζίνκερναγκελ, Αμπουμπακάρ, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ.

Η Αρμίνια ξεκίνησε με τους Καπίνο, Μπέλο, Χούσινγκ, Κίος, Οκουγκάβα, Ντε Μεδίνα, Πριέτι, Σίντλερ, Σέρα, Ανταρντε, Ρζατκόβσκι. Επαιξαν και οι Χσκ, Κιμπάουερ, Ινς, Κρούγκερ, Πριντλ.

Ηρθε ο Βρσάλικο

Στο μεταξύ έφθασε το μεσημέρι στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ” ερυθρολεύκων”, ο Σίμε Βρσάλικο. Ο 30χρονος διεθνής Κροάτης και πρώην δεξιός μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το διετές συμβόλαιο του.