Ομιλία Τσίπρα το πρωί της Τρίτης στο Ευρωκοινοβούλιο

Ομιλία Τσίπρα το πρωί της Τρίτης στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μεταβαίνει σήμερα στο Στρασβούργο, προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το μέλλον της Ευρώπης.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα είναι ο ένατος Ευρωπαίος ηγέτης που θα συζητήσει το μέλλον της Ευρώπης με τους ευρωβουλευτές και τον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, την Τρίτη το πρωί.

Ως τώρα έχουν συζητήσει κατά σειρά στην ολομέλεια για το μέλλον της Ευρώπης: ο πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα, ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και οι πρωθυπουργοί του Βελγίου Σαρλ Μισέλ, του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ , της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε και της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέτσκι.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου

20:30 Ο Πρωθυπουργός θα παρευρεθεί σε επίσημο δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου

09:00 Ομιλία του Πρωθυπουργού στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ θα μιλήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Πέμπτη το πρωί.

Στην ομιλία του, ο κ. Ζάεφ αναμένεται να επικεντρωθεί στην ανάγκη να διασφαλίσει τη στήριξη της κοινής γνώμης και της αντιπολίτευσης στην αλλαγή του ονόματος, καθώς και στα επόμενα βήματα που απαιτούνται για μια ενδεχόμενη ένταξη της ΠΓΔΜ στην ΕΕ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter