Ομολογία Άδωνη για το χρέος της ΝΔ – Ζήτησε τα ρέστα από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ομολογία Άδωνη για το χρέος της ΝΔ – Ζήτησε τα ρέστα από τον ΣΥΡΙΖΑ!

«Η ΝΔ επί Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει δανειστεί ούτε ένα ευρώ διότι δεν μπορεί να δανειστεί γιατί στο καταστατικό μας έχουμε απαγορεύσει στο κόμμα μας να παίρνει δάνεια από τράπεζες. Όλη μας την κρατική μας επιχορήγηση πλην των μισθών των υπαλλήλων την δίνουμε στις τράπεζες για τη πληρωμή του χρέους» δήλωσε κατά λέξη ο Άδωνης Γεωργιάδης σε εκπομπή του naftemporiki.gr.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως «ο λόγος που το χρέος μας διαρκώς αυξάνεται είναι τα λεγόμενα πανωτόκια και κανένας άλλος λόγος».

Εκείνη τη στιγμή επενέβη ο Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος ήταν παρών, ρωτώντας τον Άδωνη Γεωργιάδη «πως κάνετε αυτή την καμπάνια υπουργέ; Εγώ βλέπω ότι κάνετε μια δαπανηρή καμπάνια. Πιο ακριβή από των άλλων κομμάτων. Βλέποντας κάποιος την καμπάνια σας θα έλεγε πως αυτοί δεν χρωστάνε ούτε ένα σεντ».

Απαντώντας στην έγκληση του Κώστα Ζαχαριάδη ο Άδωνης Γεωργιάδης ανέφερε πως η ΝΔ «έχει πάρει από τις τράπεζες δάνεια ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ» χωρίς να κάνει καμία αναφορά για το κόστος της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ.

Αντιθέτως, ο Α. Γεωργιάδης εγκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν υπερασπίζεται την ΝΔ όπως υπερασπίζεται «κάθε Έλληνα που είναι θύμα των τραπεζών και τα πανωτόκια».

Με άλλα λόγια, ο υπουργός Ανάπτυξης ζητάει και τα ρέστα επειδή… ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σπεύδει να σώσει τη ΝΔ από τα δάνεια της! Μάλλον, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ζητήσει τη συνδρομή του Ανδρέα Πάτση μπας και ξεπληρωθούν κάποτε τα δάνεια της ΝΔ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρέη του κυβερνώντος κόμματος πολλαπλασιάστηκαν επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς από 198.124.111 € το 2015 ανήλθαν σε 391.570.974 ευρώ το 2021.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter