Ομολογία αποτυχίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Αναλαμβάνει… τώρα ο στρατός την περισυλλογή των νεκρών ζώων

Ομολογία αποτυχίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Αναλαμβάνει… τώρα ο στρατός την περισυλλογή των νεκρών ζώων

Απόλυτη ομολογία αποτυχίας συνιστά το γεγονός πως, μετά το τεράστιο αλαλούμ και το πινγκ-πονγκ ευθυνών για την περισυλλογή των νεκρών ζώων στις πληγείσες περιοχές που βουλιάζουν στη λάσπη, ρίχνεται… τώρα στη «μάχη» ο στρατός.

Δείτε επίσης: Πλημμύρες: Τα νεκρά ζώα απειλούν ολόκληρη τη Θεσσαλία – Σκληρές εικόνες

Συγκεκριμένα, οι ειδικοί κρούουν εδώ και μέρες τον κώδωνα του κινδύνου για έξαρση μολυσματικών ασθενειών, μετά το «μπαλάκι» ευθυνών μεταξύ πρώτου και δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης για το ποιος πρέπει να επιληφθεί της κατάστασης, η κυβέρνηση αποφασίζει τελικά να κινητοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Δείτε επίσης: «Αθάνατο ελληνικό χάος»: Απίστευτο αλαλούμ στις λάσπες της Θεσσαλίας – Το ξέσπασμα της δημοσιογράφου (Video)

Σε αυτό το μήκος κύματος, ο Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει:

«Με εντολή του Πρωθυπουργού ζήτησα από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις ενεργό ρόλο, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Αρχές, στην περισυλλογή νεκρών ζώων, με την τήρηση παράλληλα όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας για το προσωπικό. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας συνεχίζουν να συντρέχουν την ελληνική κοινωνία και τους δοκιμαζόμενους πολίτες στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας, όπου χρειαστεί».

Όλα αυτά ενόσω ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κ. Φλώρος, επιχειρεί και πάλι να δοξαστεί στα πεδία της επικοινωνιακής μάχης, κρυπτόμενος…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter