Οργανωμένοι χρυσαυγίτες γέμισαν τρικάκια τη Νίκαια

Οργανωμένοι χρυσαυγίτες γέμισαν τρικάκια τη Νίκαια

Ο φασισμός και ο ναζισμός μπορεί να ενδυθεί διάφορα κόμματα και δεν αρκεί μια απόφαση δικαστηρίου για να τον ξεριζώσεις.

Ενώ ο Γιάννης Λαγός κυκλοφορεί ελεύθερος ακόμα στις Βρυξέλλες με την ασυλία του Ευρωβουλευτή και απαιτεί μάλιστα τα … δεδουλευμένα, ο Χρήστος Παππάς χλευάζει τη Δικαιοσύνη αφού κυκλοφορεί ελεύθερος και κατά κάποιο τρόπο «θέτει τους όρους» του χωρίς να αντιδρά η Ελληνική Πολιτεία.

Αλλά το αυγό του φιδιού πάντα υπάρχει και έτσι τις τελευταίες ημέρες είδαμε τρικάκια της ναζιστικής οργάνωσης και το σύνθημα «Χρυσή Αυγή – Όχι στη Φίμωση» στους δρόμους της Νίκαιας.

Ας σημειωθεί ότι ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, ήταν εκείνος που έδωσε την εντολή εφόδου το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και σήμερα βρίσκεται στη φυλακή καταδικασμένος σε 10 χρόνια και 2 μήνες.

Οι ναζιστές έκαναν αισθητή και την παρουσία τους τη Δευτέρα κατά τη συγκέντρωση για το μνημόσυνο των δυο χρυσαυγιτών που είχαν δολοφονηθεί έξω από τα γραφεία της οργάνωσης πριν από επτά χρόνια.

Οι συγκεντρωμένοι εμφανίστηκαν ως μέλη του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, «Έλληνες για την Πατρίδα». Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης που είχε απαγορευθεί από την αστυνομία έγιναν 9 συλλήψεις.

Ομάδα του κόμματος Κασιδιάρη που πήγε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να συμπαρασταθεί στους συλληφθέντες, κρυπτόμενη πίσω από δυνάμεις των ΜΑΤ εκτόξευε απειλές κατά των αλληλέγγυων αντιφασιστών που βρίσκονταν στα δικαστήρια για να συμπαρασταθούν στους αντιεξουσιαστές που είχαν συλληφθεί στη Λαμπρινή.

Ο αγώνας κατά του φασισμού και ναζισμού είναι συνεχής και -πρακτικά- δεν αρκεί μια απόφαση δικαστηρίου αλλά χρειάζεται διαρκή πολιτική βούληση και συνεχή αγώνα(μεταξύ άλλων)

Πληροφορίες-φωτογραφίες: avgi.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter