Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Για συκοφαντική δυσφήμιση

Οργή Θέμη Γεωργαντά για το δημοσίευμα περί εμπλοκής του στο κύκλωμα κοκαΐνης – Κάνει μηνύσεις

Με μήνυση απαντά ο Θέμης Γεωργαντάς σε δημοσίευμα που τον εμπλέκει στο κύκλωμα κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από δημοσίευμα που τον εμπλέκει στο κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής στη μήνυση του διευκρινίζει: «Ήμουν ετερόρρυθμο μέλος της επιχείρησης Lili Shou και δεν γνώριζα τίποτα για τις δραστηριότητες του βασικού επιχειρηματία».

Μάλιστα, ο Θέμης Γεωργαντάς πήγε στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου με τον δικηγόρο του, Δημοσθένη Πέππα, για να βρίσκεται στο πλαίσιο της διαδικασίας του αυτοφώρου, αφού αναζητείται ο εκδότης της εφημερίδας («Μακελειό») που φιλοξένησε το επίμαχο δημοσίευμα.

Διευκρινίσεις και από Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Επίσης, σε επιστολή του που έστειλε νωρίτερα στα μέσα ενημέρωσης ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, τόνισε ότι δεν σχετίζεται με το κύκλωμα στο Κολωνάκι και ότι η αναφορά του ονόματος είναι απλή συνωνυμία.

Αναλυτικά, η επιστολή του, την οποία έστειλε η πληρεξούσιος δικηγόρος του Ειρήνη Λιοφάγου αναφέρει:

«Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι με έκπληξη, μεγάλη αγανάκτηση και οργή αντίκρισα φωτογραφία μου στο σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» με τίτλο «ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ» συνδέοντας αυθαίρετα και αβάσιμα το όνομα μου με την συγκεκριμένη εγκληματική πράξη, ενώ ουδεμία σχέση έχω με τέτοιες συνήθειες και δραστηριότητες.

Επειδή το πρόσωπο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα έχει απλώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με εμένα, ανήκει σε άλλη οικογένεια επομένως αυθαίρετα και εσφαλμένα έχει δημοσιεύσει φωτογραφία μου.

Θα ήθελα δε να διευκρινιστεί ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου δεν συνεργαζόμαστε επιχειρηματικά με τον κύριο Β. Σ. και το μόνο κοινό στοιχείο μας είναι η συνωνυμία. Ειδικότερα ουδεμία σχέση έχω τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου με τις επιχειρήσεις “LILI SHU”, που εδρεύει στο Κολωνάκι και “HAMA” που εδρεύει στη Γλυφάδα, ούτε όμως και με οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση μετέχει ο κύριος Β. Σ..

Η εν λόγω δημοσίευση είναι καθ’ όλα συκοφαντική για το πρόσωπο μου και την οικογένεια μου με επιβλαβείς προεκτάσεις για την επιχειρηματική μου φήμη καθότι θέλει να εμπλέκομαι σε κύκλωμα κοκαΐνης, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην επαγγελματική μου υπόσταση.

Προκειμένου να αποτραπεί τυχόν αναπαραγωγή του εν λόγω δημοσιεύματος και της ψευδούς αναφοράς του στο πρόσωπο μου από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας παρακαλούμε πολύ όπως λάβετε σοβαρά υπ΄ όψιν την παρούσα και απέχετε από την αναδημοσίευση τέτοιων ψευδών ειδήσεων και συνδέσεων του ονόματος μου με την εγκληματική συμπεριφορά που αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα, κατά του εκδότη του οποίου θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.