Οργή και fake news του Μαξίμου για την επανεκλογή Ρούσσου

Οργή και fake news του Μαξίμου για την επανεκλογή Ρούσσου

Όχι μόνο κάλυψε τον Άδωνη Γεωργιάδη για το όργιο χυδαιότητας των τελευταίων ημερών κατά του Σίμου Ρούσσου, όχι μόνο επέμεινε και στα δικά του λεγόμενα υποστηρίζοντας πως «αλλοιώθηκαν οι δηλώσεις μου», αλλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε να εξαπολύσει ακόμα και fake news κατά του εκ νέου δημάρχου Χαλανδρίου.

Φαίνεται πως η επανεκλογή του Σίμου Ρούσσου στο Χαλάνδρι με σχεδόν 60% εκνεύρισε πολύ το Μέγαρο Μαξίμου, που παρά τα μισόλογα του Άδωνη Γεωργιάδη πως «λάθος καταλάβατε» για τις απειλές αναφορικά με τα κρατικά και ευρωπαϊκά κονδύλια, έφτασε στο σημείο να εξαπολύει και ψευδείς κατηγορίες κατά του εκ νέου δημάρχου της πόλης των βορείων προαστίων.

Μάλιστα, τις ψευδείς αυτές κατηγορίες εξαπέλυσε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην προσπάθειά του να στηρίξει εαυτόν για τα όσα δήλωσε την περασμένη Παρασκευή, που τον έφεραν στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης, αλλά και των πρωτοσέλιδων της Εφημερίδας των Συντακτών και της Αυγής.

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Μαρινάκης, στην προσπάθειά του στα τέλη της περασμένης εβδομάδας να καλύψει τις απειλές του Αδ. Γεωργιάδη, δήλωσε αυτολεξεί:

«Δεν υπάρχουν δικοί μας και μη δικοί μας δήμαρχοι αλλά όταν βλέπω δήμαρχο να υπερασπίζεται την Παλαιστίνη μετά από όσα έγιναν, ή υπάρχουν άνθρωποι που τις ιδεοληψίες τους τις βάζουν μπροστά από την ανάπτυξη των πολιτών, σίγουρα αμφιβάλλω αν όλα αυτά τα χρήματα που σπρώχνονται στην τοπική αυτοδιοίκηση για το σύνολο των πολιτών και των δημάρχων χωρίς προφανώς να υπάρχει κανόνας το που ανήκουν οι δήμαρχοι και ούτε μπορεί να υπάρξει νομοθετικά, σίγουρα θεωρώ ότι αυτοί που έχουν φιλελεύθερη ιδεολογία και είναι πιο κοντά στο χώρο μας μπορούν να τα αξιοποιήσουν καλύτερα τα χρήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του αυτές τον έφεραν στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης, με αποτέλεσμα το περασμένο Σάββατο να εκδώσει ανακοινωση… διαμαρτυρόμενος για αλλοίωση των δηλώσεών του.

«Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, οι εφημερίδες ΑΥΓΗ και ΕΦΣΥΝ επέλεξαν να μου κάνουν την τιμή να βρισκομαι στα πρωτοσέλιδά τους αναπαράγοντας – για πολλοστή φορά – fake news. Τι έκαναν; Πήραν ένα απόσπασμα μιας τοποθέτησης, απομόνωσαν δύο διαφορετικά μέρη αυτής και έβγαλαν έναν παραπλανητικό τίτλο» ανέφερε, παραθέτοντας το «πλήρες απόσπασμα», που απλώς επιβεβαιώνει την κριτική που του έγινε.

Τη Δευτέρα, κατά την ενημέρωση πολιτικών συντακτών, επέλεξε να δώσει συνέχεια, κατηγορώντας ψευδώς τον δήμαρχο Χαλανδρίου πως «η μέρα που γίνονται θηριωδίες στο Ισραήλ και κάνει συμψηφισμούς, ανεβάζοντας τη σημαία της Παλαιστίνης».

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Εγώ, για παράδειγμα, δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να αλλοιώνουμε δηλώσεις. Για παράδειγμα, εγώ τι είπα; Ότι κάποιος ο οποίος υπερασπίζεται, τη μέρα που γίνονται θηριωδίες στο Ισραήλ και κάνει συμψηφισμούς, ανεβάζοντας τη σημαία της Παλαιστίνης, εμένα πολιτικά με βρίσκει απέναντι και μετά, στη συνέχεια της τοποθέτησης, είπα ότι οι άνθρωποι που ανήκουν στον φιλελεύθερο χώρο μπορούν να αξιοποιήσουν καλύτερα τα χρήματα. Και πήγαν κάποιοι δημοσιογράφοι -δικαίωμά τους να ασκούν έτσι τη δημοσιογραφία- και το παραποίησαν και είπαν ότι όποιος υπερασπίζεται την Παλαιστίνη δεν μπορεί να διαχειρίζεται χρήματα. Αλλά, με συγχωρείτε, αυτό είναι παραποίηση» ανέφερε, ενώ ακολούθως τον χαρακτήρισε «άκρο».

«Δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν έχουμε δικαίωμα και εμείς να είμαστε απέναντι πολιτικά σε έναν άνθρωπο, ο οποίος ανήκει είτε στο ένα άκρο, είτε στο άλλο άκρο. Προφανώς και είμαστε απέναντι πολιτικά στον Δήμαρχο Χαλανδρίου. Οι πολίτες τον έκριναν ικανό και άξιο και μπράβο του και επανεξελέγη. Αλλά δεν θα απολογηθούμε που είμαστε πολιτικά απέναντι σε έναν άνθρωπο, ο οποίος ανήκει είτε στο ένα άκρο, είτε στο άλλο άκρο, είτε θεωρούμε ότι είναι απέναντί μας πολιτικά. Και ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι θα του γίνει σκληρή αντιπολίτευση, όπως πρέπει να γίνεται σκληρή αντιπολίτευση και στην Κυβέρνηση» ανέφερε ακόμα.

Η ίδια η πραγματικότητα διαψεύδει και πάλι τον εκπρόσωπο, αφού τα δημοσιεύματα των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ που λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες ανακάλυψαν την… έπαρση της σημαίας της Παλαιστίνης στο δημαρχείο Χαλανδρίου, αναφέρονταν σε γεγονός που συνέβη τον Μάιο του 2021, και όχι την ««μέρα που γίνονται θηριωδίες στο Ισραήλ».

Διαβάστε σχετικά: Ρούσσος μετά τη νίκη κόντρα στους εκβιασμούς Άδωνη: «Στο Χαλάνδρι έγινε δημοψήφισμα για την αξιοπρέπεια της Αυτοδιοίκησης» (Video)

Νέος ωμός εκβιασμός Άδωνη στον Σίμο Ρούσσο: Θα του κάνουμε τη ζωή δύσκολη αν εκλεγεί στο Χαλάνδρι (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter