Θρήνος στη Μεσσηνία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 15χρονου Νίκου (Video – Photos)

Θρήνος στη Μεσσηνία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 15χρονου Νίκου (Video – Photos)

Ήταν όλοι παρόντες στη κηδεία του 15χρονου Νίκου που έχασε χθες τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τους δύο συμμαθητές του ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με διερχόμενο βανάκι. 

Καθηγητές, φίλοι, γείτονες και συμμαθητές από το ΕΠΑΛ Μεσσηνίας είπαν το τελευταίο αντίο στον 15χρονο. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στην Αγία Τριάδα, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας, Χρυσόστομου κάτω από βαθιά θλίψη και οδύνη.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει η δήλωση του διευθυντή των τριών 15χρονων: «Τα παιδιά δεν αναγνωρίζονται»

Οι συμμαθητές του άτυχου νεαρού με λουλούδια στα χέρια, μαζί με καθηγητές, εκπαιδευτικούς και από άλλα σχολεία της Κυπαρισσίας και της περιοχής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, πλήθος πολιτών, αποχαιρέτησαν για την τελευταία του κατοικία τον νεαρό που έφυγε πρόωρα από την ζωή.

Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές της οικογένειάς του καθώς ο άτυχος νεαρός ήταν μοναχοπαίδι.

Επίσης, τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν και στο νοσοκομείο της Μεσσηνίας όπου μετέφεραν χθες μετά το τροχαίο τα παιδιά, αφού η μητέρα του Νίκου εργάζεται εκεί στον τομέα καθαριότητας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, αναβάλλονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στις αρχές του μήνα, προς ένδειξη πένθους για τις οικογένειες των τριών παιδιών.

Διαβάστε επίσης: Tραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκροί τρεις 15χρονοι μαθητές σε τροχαίο μετά από «κοπάνα» (Video – Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter