Όταν η σύζυγος του Ανδρέα Λοβέρδου «βολεύτηκε» στο Δημόσιο

… Για να τεθεί σε διαθεσιμότητα, τελικά!

«Ένα εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν εννέα εκατομμύρια Έλληνες» είχε πει το 2011 ο Ανδρέας Λοβέρδος, ως υπουργός Υγείας! Μέσα στο ένα εκατομμύριο, πάντως, ήταν και… η σύζυγός του, Πηνελόπη Παπαϊωάννου, με σύντομη – ομολογουμένως και… δικαιολογημένως - θητεία! 

Διαβάστε ακόμη: Αποκλειστικό: Όλα τα στοιχεία και το μαύρο χρήμα που «καίνε» τον Ανδρέα Λοβέρδο για το #Novartis_Gate

Η οποία, παρεμπιπτόντως, από αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία, βρέθηκε με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ στο Υπουργείο Εσωτερικών το 2010.

Η Πηνελόπη Παπαϊωάννου, που εδώ και μερικά χρόνια διατηρεί και εργαστήριο αγιογραφίας – ζωγραφικής – κατασκευών, ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή, από το 1993 μέχρι το 2009.

Το 2010, μετά από κοινή υπουργική απόφαση του υφυπουργού Εσωτερικών, του υφυπουργού Οικονομικών και του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (σ.σ. επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ), μεταφέρεται στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Η απασχόληση αφορά σύμβαση αορίστου χρόνου σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.

Η πρόσληψη της κυρίας Παπαϊωάννου δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, αριθμός 1782, με ημερομηνία 12 Νοεμβρίου 2010, σε λίστα με άλλα οκτώ ονόματα, που επίσης προέρχονται από την Ολυμπιακή. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ, πρόκειται για «πρώην υπαλλήλους των Ολυμπιακών Αερογραμμών, Ολυμπιακής Αεροπορίας-Υπηρεσίες Α.Ε. και Ολυμπιακής Αεροπλοΐας Α.Ε., με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σε συνιστώμενες προσωποπαγείς θέσεις εκπαιδευτικής βαθμίδας και ειδικότητας».

Όταν λοιπόν το 2012 τέθηκαν σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι που είχαν διοριστεί εκτός ΑΣΕΠ, η κυρία Παπαϊωάννου τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Έτσι, η σύντομη καριέρα της στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έληξε άδοξα…   

Διαβάστε ακόμη: Αποκλειστικό: FBI: Οι κυβερνητικοί Αξιωματούχοι και ο υπουργός Υγείας πληρώνονταν- Δικογραφία #Novartis_Gate για Λοβέρδο

Διαβάστε ακόμη: Αποκλειστικό: Η κατάθεση φωτιά στελέχους της GENESIS PHARMA κατά Λοβέρδου

Διαβάστε ακόμη: #Novartis_Gate: Κλήσεις και σε μη πολιτικά πρόσωπα

Διαβάστε ακόμη: «Παρατρεχάμενος» για τον Λοβέρδο ο πρώην συνεργάτης του που κατέθεσε σημεία και τέρατα

Διαβάστε ακόμη: Όταν ο «στοχοποιημένος» Λοβέρδος διαπόμπευε γυναίκες - Μητέρα οροθετικής «τα χώνει» στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.