Όταν η Μαρέβα Μητσοτάκη δεχόταν τα μηνύματα του Φουρθιώτη

Όταν η Μαρέβα Μητσοτάκη δεχόταν τα μηνύματα του Φουρθιώτη

Υπόδικος και συνομιλητής της κυβέρνησης με την οποία είχε «σχέσεις» που δεν ξέρουμε μέχρι που πήγαιναν.

Αγιογράφος του Κυριάκου Μητσοτάκης o Μένιος Φουρθιώτης (Video) σε ανοικτή γραμμή όχι μόνον με το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και με άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισε ωστόσο να διαψεύσει την ίδια την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό που έκανε πως δεν ήξερε το όνομά του.

Και όμως, όπως αποδεικνύεται στις επαφές του Μένιου Φουρθιώτη στο What’s Up, πλην των άλλων ήταν και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, που όχι μόνον ελάμβανε τα μηνύματά του αλλά τα άνοιγε κιόλας.

Σύμφωνα με αυτά που ανήρτησε στο Twitter, ανάμεσα στους επιφανείς αποδέκτες των μηνυμάτων του ήταν και η σύζυγος του πρωθυπουργού η οποία ανοίγει και βλέπει την αγιογραφία-βίντεο του συζύγου της που έχει «φιλοτεχνήσει» ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης. Προφανώς δεν αντιδρά.

Για την Μαρέβα Μητσοτάκη τα μηνύματα μάλλον ήταν ευπρόσδεκτα αφού –το λιγότερο- αποτελούν προπαγάνδα για τον πρωθυπουργό.

Δεν τα μπλοκάρει ως μη επιθυμητά κάτι που θα μπορούσε βεβαίως να κάνει.

Όπως φαίνεται –πέραν των συνομιλιών του Φουρθιώτη με το Μέγαρο Μαξίμου που ήταν καλοδεχούμενος- οι «οχλήσεις» ήταν και αυτές καλοδεχούμενες.

Ίσως ισχύει και το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»…

Διαβάστε επίσης: Απάντηση Φουρθιώτη στον Μητσοτάκη που δήθεν δεν τον ξέρει – Η φωτογραφία με μηνύματα αποστολής βίντεο με Μαρεβα

Απάντηση Φουρθιώτη στον Μητσοτάκη που δήθεν δεν τον ξέρει – Η φωτογραφία με μηνύματα αποστολής βίντεο με Μαρεβα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter