Όταν η σύζυγος του πρωθυπουργού φωτογραφιζόταν με τον πατέρα του προέδρου της Φενέρμπαχτσε

Όταν η σύζυγος του πρωθυπουργού φωτογραφιζόταν με τον πατέρα του προέδρου της Φενέρμπαχτσε
Φωτογραφία: Instagram

Ενώ συνεχίζεται ο σάλος, η πολιτική αντιπαράθεση και οι αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα μετά το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών με τίτλο «Με εντολή του μεγάλου να περάσουν χωρίς έλεγχο» που ανέφερε ότι τη στιγμή που εφαρμόζονταν αυστηρότατα μέτρα ελέγχου στις πύλες εισόδου της χώρας, μπήκαν στη χώρα μέλη της μπασκετικής ομάδας της Φενέρμπαχτσε οι οποίοι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ήταν ασθενείς και είχαν πυρετό ενώ η εφημερίδα τονίζει ότι η είσοδός τους επετράπη με… εντολή Χαρδαλιά.

Δείτε επίσης: «Με εντολή του μεγάλου να περάσουν χωρίς έλεγχο»: Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντά ο Χαρδαλιάς

Ακολούθησε η απάντηση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας που είπε, μεταξύ άλλων, ότι το δημοσίευμα «με εμπλέκει σε ενέργειες για τις οποίες ουδεμία γνώση είχα ή έχω» αλλά και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε από την κυβέρνηση απαντήσεις ενώ υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση.

Ωστόσο, με μία γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο εντοπίζει κανείς εύκολα πως ο πατέρας του προέδρου της ομάδας μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε, Ραμί Κοτς, πολύ γνωστός επιχειρηματίας φωτογραφιζόταν, πριν λίγο καιρό, παρέα με τη σύζυγο του πρωθυπουργού αλλά και τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Η Μαρέβα Γκραμπόβσκι, μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα:

«Μαζί με τον Πατριάρχη στο ‘’ARTER’’ καινούργιος προορισμός στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Κωνσταντινούπολης. Συγχαρητήρια στο ίδρυμα Koç για την πρωτοβουλία να χρηματοδοτήσει αυτό το έργο που σίγουρα θα βοηθήσει και στην αναβάθμιση της περιοχής».

Μια ανάρτηση και φωτογραφία που δείχνει προσωπικές σχέσεις με την ιδιοκτησία της Φενέρμπαχτσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter