Όταν ο Άδωνης αναπαράγει ψέματα γιατί έτσι τον συμφέρει…

Όταν ο Άδωνης αναπαράγει ψέματα γιατί έτσι τον συμφέρει…

Άδωνης Γεωργιάδης και αλήθεια μπορεί να μην πάνε μαζί αλλά τι καλύτερο από το να αποδεικνύεις τα fake news που αναπαράγει…

Ο ένας στον άλλον δίνει πάσες, χωρίς καν να διασταυρώνουν, αν τυχόν ήθελαν την αλήθεια…

Έτσι λοιπόν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σπεύδει να αποδεχθεί tweet του Πάσχου Μανδραβέλη ο οποίος επικαλείται ανάρτηση στο Facebook του Ριχάρδου Σωμερίτη…

Και βέβαια αναπαράγουν τον Ριχάρδο Σωμερίτη:

«Το 2012 ο τότε πρόεδρος της Γερμανίας Κρίστιαν Βούλφ οδηγήθηκε σε παραίτηση διότι δέχτηκε δωρεάν φιλοξενία σε πολυτελές θέρετρο κόστους 700 ευρώ… Πάντα υπερβολικοί αυτοί οι Γερμανοί!», σπεύδει να γράψει στο Facebook με την επιθυμία να πλήξει τον πρωθυπουργό, λες και οι διακοπές ή οι φιλικές σχέσεις είναι καταδικαστέες σε αντίθεση με όλα τα άλλα, Novartis, Siemens, ΚΕΕΛΠΝΟ, και κάλυψη σε φασίστες και ασέλγειες σε ανήλικους που είναι απλά… οδοντόκρεμες ή σκευωρίες!

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ο πρώην πρόεδρος της Γερμανίας, Κρίστιαν Βουλφ δεν οδηγήθηκε σε παραίτηση γιατί δέχθηκε… φιλοξενία κόστους 700 ευρώ… (Τότε θα έπρεπε μάλλον να είχαν παραιτηθεί εδώ και καιρό στίφη βουλευτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ…)

Μια απλή αναζήτηση –αν δεν γνωρίζεις το θέμα- αρκεί για να μάθεις ότι μετά από έρευνες για τις σχέσεις του ως πρωθυπουργός της Κάτω Σαξωνίας αποδείχθηκε ότι είχε σχέσεις με εύπορο επιχειρηματία (Egon Geerkens) και τη σύζυγό του από την οποία δέχθηκε δάνειο με ευνοϊκό επιτόκιο, ύψους 500.000€ για την αγορά κατοικίας. Στην έρευνα ετέθη και το θέμα των διακοπών του ώστε να αποδειχθεί η σχέση του με την οικογένεια, κάτι το οποίο αρχικά είχε αρνηθεί.

Για την ιστορία, δύο χρόνια μετά την παραίτησή του, ο Γουλφ απαλλάχτηκε από όλες τις κατηγορίες διαφθοράς από το δικαστήριο του Ανόβερου…

Αυτά για όσους δεν θα ήθελαν να αναπαράγουν fake news…

Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ’ αλεύρι…

Διαβάστε επίσης: Άμα καταπίνεις ελικόπτερα και βαπόρια με ναρκωτικά αλλά σε πνίγουν τα κουκούτσια

Υ.Γ. Για να τους θυμίσουμε επίσης τι έγραφαν, μια δημοσίευση του Βήματος με ημερομηνία 17/2/2012:

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Γερμανίας Κρίστιαν Βουλφ

Η παραίτηση του γερμανού προέδρου Κρίστιαν Βουλφ λόγω της πιθανολογούμενης εμπλοκής του σε οικονομικό σκάνδαλο προκαλεί έντονο προβληματισμό στη γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ η οποία αναγκάστηκε να ματαιώσει για δεύτερη φορά τη συνάντησή της με τον ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι στη Ρώμη. (…)

Το περιοδικό Spiegel καθώς και η εφημερίδα Bild είχαν φέρει στη δημοσιότητα «παλιές αμαρτίες» του Βουλφ ο οποίος φαίνεται ότι διατηρούσε «ύποπτες σχέσεις» με επιχειρηματίες που του διασφάλιζαν προνομιακά δάνεια και πολυτελείς διακοπές με αντάλλαγμα την ευνοϊκή μεταχείριση των επιχειρήσεών τους από τις αρχές.

Για την ιστορία, το ψέμα το αναπαράγει και ο υποψήφιος της ΝΔ, Αριστοτέλης Αιβαλιώτης, αντιπρόεδρος της δράσης που πρόσφατα αποκάλεσε τον Άκη Τσελέντη «νούμερο» και όσους τον ψηφίσουν επίσης… «νούμερα»

Αυτά έγραψε μεταξύ άλλων: 

«Το 2012 ο τότε Πρόεδρος της Γερμανίας Βουλφ, σύμμαχος της Μέρκελ υποχρεώθηκε σε παραίτηση όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε πάρει χαριστικά δάνεια σαν πρωθυπουργός κρατιδίου της Γερμανίας στο παρελθόν, καθώς και πολυτελείς διακοπές σαν δώρο.

Έτσι είναι τα ήθη και τα έθιμα στα σοβαρά κράτη. Τα οποία λένε ότι ένας εκλεγμένος σε δημόσιο αξίωμα δεν μπορεί να λαμβάνει δώρα μεγάλης αξίας, καθώς αυτά μπορεί να θολώσουν την κρίση του και να γίνει εύκαμπτος στον χειρισμό των καθηκόντων του.

Μου κάνει τεράστια εντύπωση ο αμοραλισμός των σημερινών κατόχων της κυβερνητικής εξουσίας στην χώρα μας. Και του Τσίπρα προσωπικά. Που δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες».

Αναμένουμε και άλλες fake αναπαραγωγές αφού τους άρεσε τόσο πολύ το ψέμα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter