Όταν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου αποκαλούσε το Νίκο Παππά φασίστα (Video)

Όταν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου αποκαλούσε το Νίκο Παππά φασίστα (Video)

Οργίζεται και εξανίσταται η ΝΔ για το σχόλιο του δημοσιογράφου Σωτήρη Κατώχα στην ΕΡΤ αλλά για ακόμη μία φορά αποδεικνύει πως έχει αδύναμη ή μάλλον επιλεκτική μνήμη…

Τέτοιες μέρες ήταν, αρχές Σεπτεμβρίου του 2016, όταν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ χαρακτήριζε ως φασίστα τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Με έντονο ύφος και θεατρικές χειρονομίες, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ανέκραζε on air πως δεν είχε δει ποτέ τη χώρα «πιο κοντά στον κίνδυνο εκφασισμού της».

Για να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη μπορείτε να δείτε το ξέσπασμα του Μπάμπη Παπαδημητρίου στο βίντεο που ακολουθεί:

Ποια ήταν όμως η αντίδραση της ΝΔ τότε; Σιωπή. Ούτε συγχύστηκε ιδιαίτερα με αυτούς τους πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς, ούτε βέβαια τότε ο ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε τα στελέχη του από τον ΣΚΑΪ, καθώς το εμπάργκο επήλθε μετά από πολλά τέτοια περιστατικά από τον σταθμό του Φαλήρου.

Προφανώς στην Πειραιώς θεωρούν τη δημοσιογραφία αρεστή μόνο όταν γράφονται και λέγονται αυτά που τους βολεύει αλλά αν μιλήσεις άσχημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ακολουθούν εμπάργκο και απαιτήσεις για παραίτηση του «ασυνείδητου» που τόλμησε να εκφραστεί έτσι.

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μαθαίναμε τη γνώμη της ΝΔ και για την περίπτωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου…

Διαβάστε ακόμη: Ο Άδωνης θέλει ΕΡΤ «λιβανιστήρι» της ΝΔ και ψάχνει τρόπο να μην την πληρώνουν οι νεοδημοκράτες (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter