Όταν ο Πορτοσάλτε ζητούσε την καταδίκη της Ρένας Δούρου (Video)

Όταν ο Πορτοσάλτε ζητούσε την καταδίκη της Ρένας Δούρου (Video)

Τέσσερα χρόνια μεσολάβησαν από τις πλημμύρες στην Μάνδρα έως την πανηγυρική αθώωση της Ρένας Δούρου την Πέμπτη, με το δικαστήριο να κηρύττει ομόφωνα αθώα για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Διαβάστε επίσης: Απόφαση για τις πλημμύρες στη Μάνδρα: Αθώα η Ρένα Δούρου, ένοχη η τότε δήμαρχος – Στις 23 η απόφαση επί των ποινών (Photos)

Αδιάψευστος μάρτυρας της δολοφονίας χαρακτήρα της οποίας υπέστη όλα αυτά τα χρόνια η Ρένα Δούρου με αφορμή τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα το 2017 αποτελεί το διαδίκτυο.

Ποιός δεν θυμάται την τηλεοπτική «παρέμβαση» του Άρη Πορτοσάλτε, όταν ο γνωστός δημοσιογράφος λίγα 24ωρα μετά τις πλημμύρες και με νωπές τις μνήμες των 24 νεκρών ζητούσε την καταδίκη και φυλάκιση της τότε Περιφερειάρχη Αττικής με την αιτιολογία ότι «δεν απέτρεψε το αποτέλεσμα», επικαλούμενος διαρκώς και χωρίς αιτιολογία το άρθρο 15 του Ποινικού Κώδικα.

Αναρωτιέται κανείς. Την Τετάρτη ο Άρης Πορτοσάλτε ζήτησε -ετεροχρονισμένα πάντα- συγνώμη προς το Νίκο Κοτζιά, που τον είχε ειρωνευτεί το 2018 με ένα χυδαίο tweet «Τρελές σφαίρες Νο 3» όταν ο πρώην ΥΠΕΞ δεχόταν καθημερινά δεκάδες απειλητικές επιστολές, σφαίρες και κάλυκες με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τώρα, θα ζητήσει συγνώμη ο Άρης Πορτοσάλτε από τη Ρένα Δούρου, κατά της οποίας βυσσοδομούσαν από το 2017, στην τραγική πλημμύρα που στοίχισε τη ζωή σε 24 συμπολίτες μας;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter