Όταν ο Σκέρτσος εμφάνιζε στον ΣΚΑΪ δήθεν έγγραφο του ΓΛΚ και ο Αυτιάς το έδειχνε στην κάμερα (Video)

Όταν ο Σκέρτσος εμφάνιζε στον ΣΚΑΪ δήθεν έγγραφο του ΓΛΚ και ο Αυτιάς το έδειχνε στην κάμερα (Video)

«Σεισμό» έχει προκαλέσει και η νέα αποκάλυψη του documentonews.gr, άλλη μία που εκθέτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αυτή τη φορά με τη δήθεν «κοστολογημένη από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους» πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα το documentonews.gr, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους διέψευσε την κυβέρνηση καθώς υπάλληλος ξεκαθάρισε πως η συγκεκριμένη Διεύθυνσή δεν έχει προβεί σε καμία κοστολόγηση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη: Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους διαψεύδει την κυβέρνηση για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Βέβαια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος παρουσιαζόταν σε πάνελ, ανακυκλώνοντας τον ισχυρισμό ότι το υπέρογκο κόστος του κυβερνητικού προγράμματος των πολιτικών του αντιπάλων πιστοποποιείται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Μάλιστα, δεν έχουν περάσει παρά μόνο δύο ημέρες από τη στιγμή που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ όπου παρουσίασε δήθεν έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που αποδεικνύει ότι το πρόγραμμα είναι υπερκοστολογημένο.

Σε αυτό το μήκος κύματος, ο Γιώργος Αυτιάς πήρε το έγγραφο επαναλαμβάνοντας: «από το Γενικό Λογιστήριο είναι αυτό πιστοποιημένο;» δείχνοντας το στην κάμερα και προσθέτοντας κάτι για… «σφραγίδα».

Δείτε στο 23:20:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter