Όταν ο Τσίπρας κάλεσε τον Γεραπετρίτη στη βουλή να πει για τη σχέση του με τον Φουρθιώτη (Video)

Το κρίσιμο ερώτημα είναι με ποια κριτήρια έδωσε η κυβέρνηση χρήματα μέχω της λίστα Πέτσα είχε θέσει στη βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πετώντας το γάντι και στον Γ. Γεραπετρίτη ειδικά για το ποια σχέση είχε με τον Μ. Φουρθιώτη και τον συμπεριέλαβε στη λίστα των μέσων που θα ενισχύονταν με χρήματα του ελληνικού λαού.

Στην αρχή ο κ. Τσίπρας αναρωτήθηκε: «με ποια κριτήρια δώσατε τα χρήματα… την αναγνωσιμότητα; Τους εργαζόμενους; Τους δημοσιογράφους που απασχολούν;

Με ποιο κριτήριο για παράδειγμα δώσατε 180.000 ευρώ στα μέσα του δημοσιογράφου και φίλου σας κ. Μαυρίδη… πήρε τα χρήματα και μετά την έκλεισε την εφημερίδα… »

Και στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στον Μ. Φουρθιώτη. «Αναγγείλατε ότι θα δώσετε χρήματα ακόμα και στον Φουρθώτη ..» και στρεφόμενος στον Γ. Γεραπετρίτη του είπε: «Στον κύριο Φουρθιώτη δώσατε χρήματα κύριε Γεραπετρίτη… γιατί; Είχατε κάποια ιδιαίτερη επικοινωνία μαζί του; Τον γνωρίζατε; Δώστε μια απάντηση σε αυτό μιας και είστε εδώ γιατί στην κυβέρνηση λένε… δεν είχαμε εμείς επαφές με τον κύριο Φουρθιώτη, ο κ. Γεραπετρίτης είχε …σας δίνω μια ευκαιρία να δώσετε απαντήσεις … όχι σε μένα, σε αυτούς στην κυβέρνηση που σας δείχνουν με το δάκτυλο»

https://twitter.com/i/status/1485294705407582215