Όταν ο Χάρης Θεοχάρης έλεγε και ξανάλεγε πως δεν πάει στην ΝΔ, αλλά τελικά… πήγε (Video)

Όταν ο Χάρης Θεοχάρης έλεγε και ξανάλεγε πως δεν πάει στην ΝΔ, αλλά τελικά… πήγε (Video)

Ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης, προσχώρησε σήμερα στη Νέα Δημοκρατία, όπως ανακοίνωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως φαίνεται οι απόψεις του κ. Θεοχάρη και του κ. Μητσοτάκη τελικά ταυτίστηκαν διότι μέχρι πρότινος οι δυο πλευρές δεν είχαν καμία απολύτως σύγκλιση. Τουλάχιστον αυτό διαμήνυε ο κ. Θεοχάρης όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Μάλιστα όταν ο κ. Θεοχάρης είχε ανεξαρτητοποιηθεί είχε δηλώσει γεμάτος υπερηφάνεια:

«Δεν ανεξαρτητοποιήθηκα για να διασώσω την βουλευτική μου έδρα, δεν ανεξαρτητοποιήθηκα για να προσχωρήσω στην Νέα Δημοκρατία. Επιθυμία μου είναι να υπηρετήσω την προοδευτική παράταξη το κεντρώο προοδευτικό χώρο με συνέπεια και όραμα. Να συμβάλω ώστε να κινητοποιηθούν καινούργιοι άνθρωποι με κοινή συναντίληψη για το πώς πρέπει να βγει η χώρα από την βαθιά κρίση. Αναλαμβάνοντας ευθύνη. Να σημειωθεί πως πιστεύω πως πραγματικά κάθε αυθεντική προσπάθεια είναι μόνο συλλογική και όχι προσωπικού χαρακτήρα».

_x000D_
_x000D_

Θυμηθείτε επίσης κάτι σχόλια που είχε κάνει στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter όπου έλεγε και ξανάλεγε πως δεν θα εισχωρήσει στη ΝΔ διότι δεν ταιριάζουν οι απόψεις τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter