Όταν τα έκαναν στον ΣΥΡΙΖΑ ο Άρης Πορτοσάλτε τα έβλεπε… δικαιολογημένα

Όταν τα έκαναν στον ΣΥΡΙΖΑ ο Άρης Πορτοσάλτε τα έβλεπε… δικαιολογημένα

Όταν προπηλάκιζαν τον Νίκο Παππά στο Κιλκίς ο Άρης Πορτοσάλτε τα έβλεπε… δικαιολογημένα.

Σήμερα, ο γνωστός δημοσιογράφος εμφανώς αναστατωμένος και φορτισμένος από την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του, εμφανίστηκε αμείλικτος και έσπευσε να πει πως «πρέπει να τελειώσουμε» με τη λέξη «παρέμβαση» καθώς πρόκειται για «επίθεση», όπως ισχυρίστηκε.

Δείτε επίσης: Ο Πορτοσάλτε «μαλώνει» δημόσια το ΑΠΕ και η «παρέμβαση» γίνεται… «επίθεση»

Ωστόσο, δεν επέδειξε ανάλογη ευαισθησία όταν στο στόχαστρο είχαν μπει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα ο Νίκος Παππάς, στο Κιλκίς. Τότε, εντελώς κυνικά ο Άρης Πορτοσάλτε είχε, επί της ουσίας, επικροτήσει όσους χαρακτήριζαν «προδότη» τον τότε υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής.

Χαρακτηριστικά είχε αναφωνήσει, στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ, σε εμφανώς ειρωνικό ύφος: «Θρίαμβος» ενώ όταν ρωτήθηκε αν του αρέσει αυτή η εικόνα είχε πει: «γιατί να μη μου αρέσουν; τι είμαι εγώ το δεκανίκι της κυβέρνησης;»

Μάλιστα, είχε προσθέσει ειρωνικά: «Αν κάποιος πολίτης θέλει να τον πει προδότη, ας τον πει. Θα ασκήσω εγώ προληπτική λογοκρισία;»

Ακόμα, είχε πει με νόημα: «τα θέλησαν, τα έσπειραν» οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «ήρθε η ώρα του θερισμού τώρα».

Τότε ήταν… δικαιολογημένα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter