Όθων Ηλιόπουλος: «Βήμα προόδου το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια» – Πως εξήγησε την αποχή του

Όθων Ηλιόπουλος: «Βήμα προόδου το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια» – Πως εξήγησε την αποχή του

«Ως βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνω την απερίφραστη υποστήριξή μου στο νομοσχέδιο “Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις” που αποτελεί πλέον και νόμο του κράτους που ανταποκρίνεται σε στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα των συμπολιτών μας και προάγει την ισότητα σε μία ανοιχτή και ανθρώπινη κοινωνία» δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Όθωνας Ηλιόπουλος και εξήγησε την αποχή του από τη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία:

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Εν αναμονή εξελίξεων με τους τρεις που διαφοροποιήθηκαν – Τι θα κάνει ο Κασσελάκης

«Η απουσία μου από την χθεσινή ονομαστική ψηφοφορία οφείλεται σε προσωπικό κώλυμα που δυστυχώς ανέκυψε την τελευταία στιγμή.

Χαιρετίζω την απόφαση της Βουλής των Ελλήνων ως βήμα προόδου σε μια ανοιχτή και ισόνομη πολιτεία» είπε και συμπλήρωσε:

«Ο αγώνας μας για τα κοινωνικά δικαιώματα και για ένα κοινωνικό κράτος δικαίου με ελεύθερη κρατική παιδεία, εθνικό σύστημα υγείας και στήριξη των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας είναι καθήκον του προοδευτικού κόσμου και θα συνεχιστεί χωρίς συμβιβασμούς».

Μετά από αυτό φαίνεται ότι δεν θα του επιβληθούν πολιτικές κυρώσεις από τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ άγνωστό είναι τι θα αποφασίσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τους Παύλο Πολάκη και Νίνα Κασιμάτη.

Διαβάστε επίσης: «Θα γίνουμε επιτέλους μία οικογένεια» – Τι δήλωσε το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που θα παντρευτεί στην Ελλάδα

Γάμος ομοφύλων: Αλαλούμ με την ψήφο Καρασμάνη – Καταψήφισε αλλά «από αβλεψία υπαλλήλων» καταχωρίστηκε στα «ναι»

Στη Νέα Σμύρνη ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

Γάμος ομοφύλων: Απείχε το 1/3 της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – Αξιακό… ρήγμα στη Χαριλάου Τρικούπη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter