Γάμος ομοφύλων: Αλαλούμ με την ψήφο Καρασμάνη – Καταψήφισε αλλά «από αβλεψία υπαλλήλων» καταχωρίστηκε στα «ναι»

Γάμος ομοφύλων: Αλαλούμ με την ψήφο Καρασμάνη – Καταψήφισε αλλά «από αβλεψία υπαλλήλων» καταχωρίστηκε στα «ναι»

Μία ακόμα ψήφος προστίθεται στους βουλευτές της ΝΔ που καταψήφισαν το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, καθώς «από αβλεψία υπαλλήλων της Βουλής», όπως ενημέρωσε ο Κώστα Τασούλας, η ψήφος του Γιώργου Καρασμάνη καταχωρίστηκε στα «ναι».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Βουλής αποσαφήνισε πως ο βουλευτής Πέλλης με τη ΝΔ όντως καταψήφισε, αποδίδοντας την ευθύνη για το «κομφούζιο» σε υπαλλήλους της Βουλής.

Κατά τις πληροφορίες, ο κ. Καρασμάνης ενώ αρχικά προσπάθησε να ψηφίσει μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος, τελικά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει!

Έτσι, τον κάλεσαν για να τον ενημερώσουν πως δεν είχε πληκτρολογήσει την επιβεβαίωση της ψήφου του, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να ψηφίσει εγγράφως.

Ωστόσο, «από αβλεψία υπαλλήλων» καταχωρίστηκε η ψήφος του στις θετικές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καρασμάνης επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής το γραφείο του Κ. Τασούλα για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του, ζητώντας να συναντήσει και τους υπαλλήλους.

Σε κάθε περίπτωση, το τελικό αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας είναι 175 υπέρ, 77 κατά, 2 παρών και απείχαν 46 βουλευτές απείχαν. Εξ αυτών 21 μέλη της συμπολίτευσης καταψήφισαν και 31 απείχαν, ανεβάζοντας τον αριθμό όσων δεν στήριξαν το νομοσχέδιο στους 52.

Η ψήφος του Γ. Καρασμάνη:

Δείτε επίσης:

Στη Νέα Σμύρνη ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

Γάμος ομοφύλων: Απείχε το 1/3 της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – Αξιακό… ρήγμα στη Χαριλάου Τρικούπη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter