Κασσελάκης για Σαμαρά: «Φανταστείτε πρώην πρωθυπουργός σε οποιοδήποτε κόμμα εκτός της ΕΡΕ να έκανε αυτήν τη δήλωση»

Κασσελάκης για Σαμαρά: «Φανταστείτε πρώην πρωθυπουργός σε οποιοδήποτε κόμμα εκτός της ΕΡΕ να έκανε αυτήν τη δήλωση»

«Φανταστείτε πρώην πρωθυπουργός σε οποιοδήποτε κόμμα εκτός της ΕΡΕ να έκανε αυτήν τη δήλωση» ανέφερε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέχεια των λεγομένων, από το βήμα της Βουλής, του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, αντιτιθέμενου στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης, ανάρτησε φωτογραφία δημοσιεύματος με την φράση του Αντώνη Σαμαρά ότι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών «δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα».

«Φανταστείτε πρώην πρωθυπουργός σε οποιοδήποτε κόμμα εκτός της ΕΡΕ να έκανε αυτήν τη δήλωση» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία και συνοδεύεται με εικόνα από το σχετικό δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός αποδόμησε πλήρως το νομοσχέδιο, σημείο προς σημείο. Έκρινε πως μέσω αυτού πλήττεται η πυρηνική οικογένεια και ότι ανοίγει ο δρόμος για τον «γονέα 1» και «γονέα 2», ότι δεν προστατεύονται τα δικαιώματα των παιδιών, ενώ υπογράμμισε πως ανοίγει η κερκόπορτα -όπως ανέφερε- για την παρένθετη μητρότητα και στα ομόφυλα ζευγάρια.

Υπερασπίστηκε την εκκλησία που εκφράζει ενστάσεις, επικαλέστηκε το ΚΚΕ για να καταδείξει πως όσοι αντιδρούν δεν είναι ακροδεξιοί και έκρινε πως τέτοιου είδους νομοθετήματα «δεν έχουν σχέση με την παράταξη μας». Κύριοι της Κυβέρνησης, δεν κάνετε έτσι στροφή στο “Κέντρο”. Δεν είναι “Κέντρο” η ανατροπή της οικογένειας, δεν είναι “Κέντρο” η κατάργηση της μάνας και του πατέρα» υποστήριξε.

Δείτε επίσης: Βουλή: Απασφάλισε ο Σαμαράς με προσωπικές βολές κατά Μητσοτάκη για τον γάμο ομοφύλων – «Αυτά δεν έχουν σχέση με την παράταξή μας»

Πολάκης για την αποχή του από την ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Μητσοτάκη μην με ψάχνεις, έχω δουλειά που σώζει ζωές»

Καρφί Μπακογιάννη σε Σαμαρά: «Είδαμε και πάθαμε να αποκτήσουμε δημοκρατία στο κόμμα μας»

Πρωτοφανές: Ο Άρειος Πάγος αμφισβητεί το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος δικαίου και στηρίζει Μητσοτάκη

Να πού οφείλεται η άθλια επίθεση Ανδρουλάκη σε Βαξεβάνη και Documento!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
06/05/2024, 14:45
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter