Καρφί Μπακογιάννη σε Σαμαρά: «Είδαμε και πάθαμε να αποκτήσουμε δημοκρατία στο κόμμα μας»

Καρφί Μπακογιάννη σε Σαμαρά: «Είδαμε και πάθαμε να αποκτήσουμε δημοκρατία στο κόμμα μας»

«Σήμερα είμαι ιδιαιτέρως περήφανη για τη δημοκρατία στο κόμμα μας, που είδαμε και πάθαμε να την αποκτήσουμε» ανέφερε κατά την διάρκεια της ομιλία της η Ντόρα Μπακογιάννη, ρίχνοντας «βέλη» για την σαμαρική περίοδο. Παράλληλα, επαίνεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την μη επιβολή κομματικής πειθαρχίας, την στιγμή που μάλιστα, όπως είπε «πολλοί στο εσωτερικό του κόμματος δεν είναι έτοιμοι για το νομοσχέδιο».

Υπενθυμίζεται επί Σαμαρά η Ντόρα Μπακογιάννη είχε διαγραφεί το 2010.

Επίσης, ιστορική χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα η Ντόρα Μπακογιάννη από το βήμα της Βουλής, καθώς, όπως ανέφερε «η Βουλή αυτή εμβαθύνει τη Δημοκρατία μας. Η Βουλή δίνει προστασία σε παιδιά. Είναι τεράστιο κεκτημένο ότι σε αυτό το νομοσχέδιο τα μεγάλα κόμματα συμφωνούν. Δεν χρειάζονται μικρότητες»

«Αμήχανη η στάση του ΚΚΕ»

Η κ. Μπακογιάννη στηλίτευσε την στάση του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι «ποτέ δεν σας είδα τόσο αμήχανους στο ΚΚΕ. Είναι αμήχανο να καταψηφίζεις και να θέλεις να λες ότι είσαι και οπαδός των ομόφυλων ζευγαριών».

«Έζησα εποχές που στιγματιζόσουν για τη διαφορετικότητα. Σήμερα είναι μήνυμα προς όλους. Εάν υποφέρει η κοινωνία γίνεται λόγο του ρατσισμού και της ομοφοβίας» πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη για να τα καταλήξει ότι η ποιότητα της δημοκρατίας κρίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις μειοψηφίες.

Το νομοσχέδιο προστατεύει τα παιδιά

Τέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι «τα παιδιά έχουν ανάγκη από ένα πράγμα, από αγάπη. Τα παιδιά χρειάζονται συναισθηματική σταθερότητα. Αυτό το δικαίωμα η ελληνική Πολιτεία τους το στερούσε. Πριν από αυτό το νομοσχέδιο δεν επιτρεπόταν τα παιδιά να έχουν διπλή αγάπη».

Δείτε επίσης:

Πρωτοφανές: Δημοσιογράφοι ζητούν να μην μεταδοθούν πληροφορίες για την ολομέλεια του Αρείου Πάγου για το ψήφισμα «καταπέλτη»

Άρειος Πάγος: Συγκαλούν ολομέλεια για το ψήφισμα «καταπέλτη» του Ευρωκοινοβουλίου με σκοπό να το αντικρούσουν

Ευρωκοινοβούλιο: Υποκλοπές, Τέμπη, αστυνομική βία και ελευθερία του Τύπου στο ψήφισμα κόλαφο για τον Μητσοτάκη

Έγκλημα Τέμπη: Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Στις χώρες σας θα τολμούσε κανείς να βάλει τιμή στην ανθρώπινη ζωή;» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter