Πρωτοφανές: Δημοσιογράφοι ζητούν να μην μεταδοθούν πληροφορίες για την ολομέλεια του Αρείου Πάγου για το ψήφισμα «καταπέλτη»

Πρωτοφανές: Δημοσιογράφοι ζητούν να μην μεταδοθούν πληροφορίες για την ολομέλεια του Αρείου Πάγου για το ψήφισμα «καταπέλτη»

Επιχείρηση αποσιώπησης από δημοσιογράφους για την σύγκληση ολομέλειας του Αρείου Πάγου για το ψήφισμα «καταπέλτη» του Ευρωκοινοβουλίου με σκοπό να το αντικρούσουν.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ieidiseis.gr, έχουν σταλεί email σε δημοσιογράφους και ζητάνε, να μην μεταδώσουν πληροφορίες για τη σημερινή Διοικητική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, που συγκάλεσε η Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ιωάννα Κλάπα.

Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι ζητάνε από δημοσιογράφους, να μην μεταδώσουν «πιθανές πληροφορίες τους, αλλά να περιμένουν αν θα υπάρξει ανακοίνωση ή όχι και πότε ή αν θα γίνει έγκυρη ενημέρωση, κ.λπ.»

Μάλιστα όπως αναφέρουν, «ακόμη, και να σταλεί ανακοίνωση να υπάρξει συνεννόηση για το κείμενο και την ώρα, γιατί αφορά ένα θέμα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, που έχει μεγάλη απήχηση».

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση η οποία απλά θα επιβεβαιώσει το Ευρωκοινοβούλιο.

Ειδικότερα, η κα Κλάπα συγκαλεί σήμερα Διοικητική Ολομέλεια, όπου μεταξύ άλλων θα τεθεί προς συζήτηση και το ψήφισμα «καταπέλτης» του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στη χώρα μας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Μαίρης Μπενέα.

Συγκεκριμένα οι δικαστές και οι εισαγγελείς του Ανωτάτου Δικαστηρίου που θα παραβρεθούν θα «αξιολογήσουν» το ψήφισμα και το περιεχόμενό του σε μια προσπάθεια να το αντικρούσουν.

Πρόκειται ομολογουμένως για μια πρωτοφανή ενέργεια της προέδρου του Αρείου Πάγου, που αν τελικά ευοδωθεί απλά θα αποδείξει στους Ευρωπαίους πως όσα λέγονται για την Ελλάδα είναι πραγματικά. Σε αντίθεση με την εικόνα που προσπαθεί να περάσει η «στριμωγμένη» λόγω του ψηφίσματος κυβέρνηση Μητσοτάκη, ότι το καταδικαστικό ψήφισμα προέκυψε έπειτα από «ανθελληνικές» κινήσεις ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του Γ. Κύρτσου ,η πραγματικότητα είναι άλλη. Κανέναν Έλληνα ευρωβουλευτή δεν είχαν ανάγκη στο Ευρωκοινοβούλιο για να δουν τι πράγματι συμβαίνει. Οι χώρες της ΕΕ έχουν τα δικά τους δίκτυα και πηγές πληροφόρησης για να διαπιστώσουν τι ισχύει και τι όχι.

Σε περίπτωση που ο Άρειος Πάγος επιχειρήσει να αντικρούσει ένα πολιτικό όργανο όπως είναι το Ευρωκοινοβούλιο απλά θα επιβεβαιώσει όσα έχουν διαπιστώσει οι Ευρωπαίοι και σίγουρα θα πρόκειται για κάτι που δεν άπτεται της λειτουργίας του.

Είναι αξιοπερίεργο ότι η κα Κλάπα, μια «καλή δικαστής», όπως είχε πει στην κατάθεσή του στο Ειδικό Δικαστήριο ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ετοιμάζεται να συνδέσει το όνομά της με μια τέτοια πρωτοφανή κίνηση και ενώ ήδη η χώρα μας δυσφημείται στο εξωτερικό.

Δείτε επίσης:

Άρειος Πάγος: Συγκαλούν ολομέλεια για το ψήφισμα «καταπέλτη» του Ευρωκοινοβουλίου με σκοπό να το αντικρούσουν

Ευρωκοινοβούλιο: Υποκλοπές, Τέμπη, αστυνομική βία και ελευθερία του Τύπου στο ψήφισμα κόλαφο για τον Μητσοτάκη

Θα απέχει ο Π. Πολάκης από την ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Συνέπειες» έχει προαναγγείλει ο Κασσελάκης

«Harvard από το… Κιλκίς» τα ιδιωτικά ΑΕΙ του Μητσοτάκη – Ο Περικλής Γκόγκας διαλύει το κυβερνητικό αφήγημα (Video)

Έγκλημα Τέμπη: Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Στις χώρες σας θα τολμούσε κανείς να βάλει τιμή στην ανθρώπινη ζωή;» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter