Ούτε την «Καθημερινή» πείθει η… ρητορεία του Άδωνη Γεωργιάδη

Ούτε την «Καθημερινή» πείθει η… ρητορεία του Άδωνη Γεωργιάδη

Ούτε την ναυαρχίδα της συντηρητικής παράταξης, την «Καθημερινή» έπεισε η πολυλογία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη που προσπάθησε για μία ακόμη φορά να βάλει πλάτες στα κέρδη των εταιρειών και να δικαιολογήσει τα πανάκριβα μοριακά τεστ στην Ελλάδα. Τότε που ξεκίνησε να μιλάει για πλαφόν, για χονδρικές και λιανικές τιμές αλλά να μην απαντάει στους δημάρχους πως κατάφεραν τις χαμηλές τιμές, ενώ όλος ο κόσμος ζητούσε συνταγογράφηση…

Έτσι η «Καθημερινή» με άρθρο του Πάσχου Μανδραβέλη λέει απλά πως ο υπουργός «απέτυχε». Και αν το θέλετε πιο παραστατικά, ο ίδιος το λέει:

«… βλέπουμε ότι οι δήμοι – ακόμη και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων- τα καταφέρνουν καλύτερα από το “σούπερ, ντούπερ και ουάου” κεντρικό κράτος».

Πέραν του ότι αμφισβητεί πως ο άριστος και επιτελικός υπουργός βρίσκεται μέσα στην πραγματικότητα και κυκλοφορεί στον κόσμο:

«Οι δήμαρχοι κυκλοφορούν στα ίδια καφενεία με τους δημότες τους και κινδυνεύουν να τους πιάσουν οι πολίτες από το γιακά, αν έβλεπαν τεστ των 60 ευρώ. Τον κ. Γεωργιάδη τον βλέπουν από την τηλεόραση».

Και αν αυτό δεν σας αρκεί:

«Η κρατική παρέμβαση στις τιμές απέτυχε παντού. Απέτυχε και στην Κύπρο που κατάφερε να έχει 25 ευρώ, αντί των 55 που είχε ορίσει το κράτος, απέτυχε και στην Ελλάδα όπου παραμένει το χάσμα τιμών με την Κύπρο»

Κοινώς και απλά: Αποτύχατε και δεν μας πείσατε

Διαβάστε επίσης:

Έχασε τα λόγια του ο Άδωνης μπροστά στους δημάρχους για τα «φθηνά» μοριακά τεστ (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter