Πάει στις Σπέτσες η Ακρίτα: «Όση επίθεση κι αν μας κάνουν, δεν θα τους περάσει – «Ενωμένοι μπορούμε»

Πάει στις Σπέτσες η Ακρίτα: «Όση επίθεση κι αν μας κάνουν, δεν θα τους περάσει – «Ενωμένοι μπορούμε»

«Θα πάω αύριο στις Σπέτσες», δήλωσε η Βουλευτής Επικρατείας και αναπληρώτρια Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως «θα ρίξω στο σακ βουαγιάζ τις ενστάσεις μου κι ένα δεύτερο πουλόβερ και θα πάω. Στην απόφαση αυτή συνέβαλε η συνάντηση μου με τον Πρόεδρο του κόμματος που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα».

Δείτε επίσης: Κασσελάκης από Σπέτσες: «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο» – Η εισήγηση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ταυτόχρονα τονίζει ότι Σε μια εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται άγρια από εχθρούς και πρώην φίλους, αποφάσισα να βάλω την κομματική μας συσπείρωση πάνω από όλα. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

«Δεν θα τους περάσει. Όση επίθεση κι αν μάς κάνουν, δεν θα τους περάσει. Ενωμένοι μπορούμε.», καταλήγει στην ανακοίνωση της

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα 

«Θα πάω αύριο στις Σπέτσες. Θα ρίξω στο σακ βουαγιάζ τις ενστάσεις μου κι ένα δεύτερο πουλόβερ και θα πάω. Στην απόφαση αυτή συνέβαλε η συνάντηση μου με τον Πρόεδρο του κόμματος που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα.

Σε μια εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται άγρια από εχθρούς και πρώην φίλους, αποφάσισα να βάλω την κομματική μας συσπείρωση πάνω από όλα. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

Δεν θα τους περάσει. Όση επίθεση κι αν μάς κάνουν, δεν θα τους περάσει. Ενωμένοι μπορούμε.»

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Στις Σπέτσες οι βουλευτές – Ξεκίνησαν οι τριήμερες εργασίες της ΚΟ (Photos – Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά η συνάντηση εργασίας της ΚΟ στις Σπέτσες – Ποια η ατζέντα (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter