Κασσελάκης από Σπέτσες: «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο» – Η εισήγηση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης από Σπέτσες: «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο» – Η εισήγηση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες στις Σπέτσες με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη να εργάζονται πάνω στην συνδιαμόρφωση αξόνων για ένα «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο», με στόχο την ανασυγκρότηση εκ βάθρων του κράτους, ώστε αυτό να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την έναρξη της συνάντησης εργασίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις Σπέτσες, σύμφωνα με πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Στις Σπέτσες οι βουλευτές – Ξεκίνησαν οι τριήμερες εργασίες της ΚΟ (Photos – Video)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία άνοιξε τις εργασίες της συνάντησης,  υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για συνεδρίαση, αλλά για μια παραγωγική και δημιουργική συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι το «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο», αφορά στην υγεία, στην κοινωνική πρόνοια, στην παιδεία, στην ασφάλεια, στη δημόσια διοίκηση, στη δικαιοσύνη με στόχο την ευημερία και την πρόοδο για όλους, για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη εξωτερική πολιτική.

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά η συνάντηση εργασίας της ΚΟ στις Σπέτσες – Ποια η ατζέντα (Photos)

Υπενθυμίζεται ότι στη συνάντηση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάθε τομεάρχης παρουσιάζει τις προτεραιότητες του τομέα στον οποίο είναι επικεφαλής και τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Συνολικά η εισήγηση δεν υπερβαίνει τα 10 λεπτά, ενώ ακολουθούν συζήτηση και ερωταποκρίσεις διάρκειας 20 λεπτών.

Εξαίρεση αποτελεί ο τομέας Οικονομικών, στον οποίο έχει προβλεφθεί χρόνος μέχρι 60 λεπτά, καθώς πρόκειται για ένα χαρτοφυλάκιο με πολλές και διαφορετικές θεματικές ενότητες.

Αργότερα το βράδυ ο Στ. Κασσελάκης θα παραθέσει του γεύμα, στο σπίτι στα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η συνάντηση εργασίας θα συνεχιστεί το Σάββατο μέχρι αργά το βράδυ.

Θα πάει στις Σπέτσες η Ακρίτα

«Θα πάω αύριο στις Σπέτσες», δήλωσε η Βουλευτής Επικρατείας και αναπληρώτρια Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως «θα ρίξω στο σακ βουαγιάζ τις ενστάσεις μου κι ένα δεύτερο πουλόβερ και θα πάω. Στην απόφαση αυτή συνέβαλε η συνάντηση μου με τον Πρόεδρο του κόμματος που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα».

Ταυτόχρονα τονίζει ότι Σε μια εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται άγρια από εχθρούς και πρώην φίλους, αποφάσισα να βάλω την κομματική μας συσπείρωση πάνω από όλα. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

«Δεν θα τους περάσει. Όση επίθεση κι αν μάς κάνουν, δεν θα τους περάσει. Ενωμένοι μπορούμε.», καταλήγει στην ανακοίνωση της

Δημοσιογράφοι βρίσκονται έξω από το σπίτι στις Σπέτσες 

Στιγμιότυπα από την άφιξη των βουλευτών 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter