Παγκόσμιο ντεμπούτο στη Σαγκάη για το Aston Martin Rapid E

Παγκόσμιο ντεμπούτο στη Σαγκάη για το Aston Martin Rapid E

Τρία μοντέλα δίνουν το «παρών» για την Aston Martin στην Κίνα και πρόκειται για το αμιγώς ηλεκτρικό Rapid E, το AM-RB 003 και το Lagonda All-Terrain Concept.

Το πρώτο, αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της φίρμας. Θα παραχθούν μόλις 155 μονάδες και αυτό γίνεται σε συνεργασία με τη Williams Advanced Engineering. Δύο ηλεκτρικά μοτέρ αποδίδουν 610 ίππους και 950Nm ροπή και πρόκειται για το πιο ισχυρό Rapid που έχει κατασκευάσει η εταιρεία.

Αναφορικά με το AM-RB 003 concept, δείχνει μια ιδέα για το πώς θα είναι στο μέλλον το τρίτο όχημα της φίρμας με τον κινητήρα στο μέσον του αμαξώματος. Έχει επηρεαστεί από την Aston Martin Valkyrie και κατασκευάζεται σε συνεργασία με τη Red Bull Advanced Technologies. Υιοθετεί τεχνολογίες από τη Formula 1 και περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης.

Τέλος, το Lagonda All-Terrain Concept περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία της οικογένειας Lagonda, που είναι το στιλ και η πολυτέλεια, ανοίγοντας παράλληλα τους ορίζοντες του αυτοκινήτου για οδήγηση στην πόλη και τα προάστια.

Πηγή: Aston Martin

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter