Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM MXGP Motocross

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM MXGP Motocross

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η μάρκα των επαγγελματικών αυτοκινήτων του FCA Group είναι ο επίσημος χορηγός του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM MXGP Motocross, που ξεκίνησε από την Αργεντινή.

Υπερασπιζόμενος τον τίτλο του ο πρωταθλητής Τόνι Καϊρόλι είναι ο πρεσβευτής της μάρκας. Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής συγκεντρώνει την φιλοδοξία μίας ταχέως εξελισσόμενης εταιρίας.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM MXGP Motocross έρχεται στην Ευρώπη. Μετά από την εναρκτήρια εκδήλωση στην Παταγονία, οι αναβάτες πέρασαν από την πίστα του Valkenswaard, στην Ολλανδία, η οποία φιλοξένησε την πρώτη συνάντηση στην γηραιά Ήπειρο την Κυριακή, 18 Μαρτίου. Ο πρωταθλητής που υπερασπίζεται τον τίτλο είναι ο Τόνι Καϊρόλι ο οποίος, είναι ο πρεσβευτής της μάρκας Fiat Professional και η Fiat Professional θα είναι ο επίσημος χορηγός του πρωταθλήματος για τρίτη χρονιά. Το Fullback Cross, το pick-up της γκάμας Fiat Professional, θα είναι στο πλευρό του.

Όχι τυχαία, το Fullback Cross είναι το “προϊόν ήρωας” του επίσημου στόλου του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM MXGP Motocross. Το αυτοκίνητο είναι ιδανικό για οποιεσδήποτε εργασιακές απαιτήσεις ή για τον ελεύθερο χρόνο. Στιβαρό, αξιόπιστο και με εντυπωσιακή ικανότητα φόρτωσης, περηφανεύεται για ένα ωφέλιμο φορτίο που ξεπερνάει τον ένα τόνο και μία ελκτική ικανότητα μεγαλύτερη από τρεις τόνους. Επιπλέον, διαθέτοντας τετρακίνηση και ένα ηλεκτρονικό επιλογέα 4WD, μπορεί να ξεπεράσει με ευκολία ακόμα και τα πιο κακοτράχαλα εδάφη στις πιο δύσκολες συνθήκες, όπως όταν κινείται σε διαδρομές εκτός δρόμου μεταφέροντας ένα βαρύ φορτίο.

Η συνεργασία μεταξύ Fiat Professional και του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM MXGP Motocross βασίζεται στις αυθεντικές κοινές αξίες του ενθουσιασμού, της αποφασιστικότητας και της σταθερής δέσμευσης, που όλες ενσαρκώνονται από τον Tony Cairoli, ο οποίος φέρνει όλη του την συνήθη αντοχή και θάρρος σε αυτή την σεζόν του παγκόσμιου πρωταθλήματος, αντανακλώντας όλη την αγάπη για μία πρόκληση που είναι βασική για την φιλοσοφία της Fiat Professional. Μετά από ένα πολύ επιτυχημένο 2017, η Fiat Professional προετοιμάζεται για ένα συναρπαστικό 2018, γεμάτο με καινοτομίες και νέες εξελίξεις οι οποίες θα συμπληρώσουν ακόμη περισσότερο την γκάμα και θα πλαισιώσουν την σκηνή του motocross και τα διάφορα στάδια του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Η Fiat Professional έχει δημιουργήσει μία ειδική προσφορά για όλους τους λάτρεις του πρωταθλήματος MXGP. Οι θεατές σε οποιαδήποτε από τις Ευρωπαϊκές σκηνές του πρωταθλήματος θα λάβουν πέντε συνολικά έτη εγγύησης εάν αγοράσουν ένα καινούργιο επαγγελματικό αυτοκίνητο από την γκάμα.

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter