Παγκόσμιο ρεκόρ από 1.326 Mustang

Πριν από λίγες ημέρες, στο Lommel Proving Ground της Ford, σημειώθηκε το νέο ρεκόρ συνάντησης Mustang, ξεπερνώντας τις 960, που στις 3 Δεκεμβρίου 2017 είχαν συγκεντρωθεί στην Τολούκα το Μεξικού.

Τούτη τη φορά, η εγκατάσταση στο Βέλγιο συγκέντρωσε πλήθος Mustang από όλη την Ευρώπη, με το κάθε ένα αυτοκίνητο να έχει απόσταση 20 μέτρων στο κονβόι.

Να σημειωθεί πως στο Βέλγιο πωλούνται οι περισσότερες Mustang ανά κάτοικο σε οποιαδήποτε άλλη χώρα και ως εκ τούτου, το Lommel Proving Ground αποτέλεσε την τέλεια τοποθεσία για το ρεκόρ.

Εκεί, η Ford βελτιώνει τις τεχνολογικές και οδηγικές επιδόσεις των οχημάτων της, τα οποία δοκιμάζονται σαν να βρίσκονται σε κανονικούς δρόμους κυκλοφορίας, με διαφορετικής ποιότητας οδόστρωμα και άλλα πολλά.

Στις πίστες συνολικού μήκους 80 χιλιομέτρων, οι μηχανικοί δοκιμάζουν την απόδοση του οχήματος στο φρενάρισμα, στο κράτημά του και στα επίπεδα άνεσης που προσφέρει.

Στην προσπάθεια για την κατάρριψη του ρεκόρ, μετείχαν εθελοντικά πάνω από 100 εργαζόμενοι των εγκαταστάσεων.

Πηγή: Ford

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.