Παίδων Πεντέλης: Σε εφαρμογή το κυβερνητικό σχέδιο για «ξήλωμα» του νοσοκομείου (Photos)

Παίδων Πεντέλης: Σε εφαρμογή το κυβερνητικό σχέδιο για «ξήλωμα» του νοσοκομείου (Photos)
Πηγή φωτογραφίας: twitter

Σε πλήρη εφαρμογή έχει μπει το κυβερνητικό σχέδιο για το «ξήλωμα» μέρος του Παίδων Πεντέλης και ήδη οι θάλαμοι έχουν αρχίσει να αδειάζουν προκειμένου να δημιουργηθεί δομή που θα φιλοξενεί παιδιά τα οποία με εισαγγελική εντολή έχουν απομακρυνθεί από τις οικογένειές τους.

 

Παρά την έντονη αντίδραση του υγειονομικού προσωπικού, φορέων και κατοίκων της περιοχής πως ένα νοσοκομείο δεν είναι κατάλληλο μέρος για να φιλοξενηθούν παιδιά που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα αλλά και πως οι κλίνες στο νοσοκομείο θα μειωθούν σημαντικά ενώ οι ανάγκες για νοσηλείες είναι μεγάλες, η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη την εφαρμογή του σχεδίου της αδιαφορώντας για τις φωνές αυτές.

Επιπλέον, λόγω των εργασιών έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα υδροδότησης στο νοσοκομείο τόσο για τους νοσηλευόμενους όσο και για το προσωπικό του κάνοντας τη νοσηλεία των παιδιών και των συνοδών τους ακόμα πιο δύσκολη.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα social media, o εξοπλισμός των θαλάμων έχει πεταχτεί στα σκουπίδια αντί να αξιοποιηθεί για να καλύψει άλλες ανάγκες.

 

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να βάζει στο στόχαστρο το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης» σχολιάζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Πεντέλης με αφορμή αυτούς τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Διαβάστε επίσης

ΟΕΝΓΕ: Στο «στόχαστρο» ξανά η λειτουργία του Παίδων Πεντέλης

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter