Παλαιοχριστιανοί στην Κόρινθο: Το προφίλ του 45χρονου – Η τηλεργασία και η Χρυσή Αυγή (Video)

Παλαιοχριστιανοί στην Κόρινθο: Το προφίλ του 45χρονου – Η τηλεργασία και η Χρυσή Αυγή (Video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της κοινότητας «παλαιοχριστιανών» που ζουν σε λαγούμια στην Ορεινή Κορινθία, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνει το παρελθόν του 45χρονου. Όσο περνούν οι μέρες τόσο αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές της ζωής του που προκαλούν εντύπωση αλλά και πολλά ερωτήματα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος κρατείται προσωρινά μέχρι την απολογία του, εργαζόταν ως δημοτικός υπάλληλος εξ αποστάσεως, ενώ σύμφωνα με το έγγραφο μισθοδοσίας που έφερε στη δημοσιότητα το Star ο 45χρονος εργαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου.

Μάλιστα, οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί, καθώς ο 45χρονος φέρεται πως ήταν οργανωμένος στη Χρυσή Αυγή, μέχρι πριν λίγα χρόνια στην Ηλιούπολη, στην περιοχή που έμενε και εργαζόταν, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς ήταν «πρωτοπαλίκαρο» του Ηλία Παναγιώταρου, φυλακισμένου στελέχους της ΧΑ.

Έρευνα για την πατρότητα των παιδιών

Ακόμη, οι έρευνες των αρχών φαίνεται να εστιάζουν και σε ότι αφορά στην πατρότητα των παιδιών που ζούσαν στο κοινόβιο.

Αρχικά οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι όλα τα παιδιά της οικογένειας έχουν πατέρα τον 45χρονο, αυτό άλλωστε φέρεται να τους είπε εκείνος αρχικά. Ωστόσο, όπως εξήγησε στη συνέχεια το ένα παιδί είναι εγγόνι του. «Το είπα παιδί μου, γιατί το παιδί της κόρης μου είναι δύο φορές παιδί μου», φέρεται να είπε.

Παράλληλα, ακόμη ένα μέλος της οικογένειας είναι έγκυος, χωρίς να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών ποιος είναι ο πατέρας. Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν ότι οι αστυνομικοί θα κάνουν έρευνες στα ληξιαρχεία για να εξακριβώσουν εάν έχουν δηλωθεί όλα τα παιδιά, εάν δηλαδή υπάρχουν ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως και τι αναγράφουν.

Τι γίνεται με τα εξαφανισμένα παιδιά

Την ίδια ώρα, ερωτηματικά προκαλεί η υπόθεση με την εξαφάνιση των παιδιών.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε πως τα ανήλικα παιδιά της οικογένεις εντοπίστηκαν, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τα παιδιά δεν έχουν εντοπιστεί και η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει να μην έχει ίχνος για το πού μπορεί να βρίσκονται, με τις περιοχές της Κορινθίας και της Λαμίας να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Δείτε επίσης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter