Παλαιοχριστιανός: Τα εμβόλια, το τεστ DNA και το περιστατικό στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης (Videos)

Παλαιοχριστιανός: Τα εμβόλια, το τεστ DNA και το περιστατικό στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης (Videos)

«Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. Έχω μια πάθηση που είναι ανίατη. Έχω νοσηλευτεί, λαμβάνω θεραπεία. Με ωφελούσε ο καθαρός αέρας». Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο 45χρονος παλαιοχριστιανός Μανώλης, δηλώνοντας ΑμεΑ, πολύτεκνος και θρησκευτική μειονότητα ενώ σημείωσε ότι ο νόμος εξάντλησε την αυστηρότητά του σε εκείνον και πως «σύρθηκε με βαρυποινίτες στα κρατητήρια».

Ο ίδιος, μίλησε για τη ζωή και τα πιστεύω του, ενώ αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα παιδιά του, είπε πως η γυναίκα του είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει την ιδιωτικότητά της. «Η σύζυγος μου πρέπει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της και των παιδιών μου», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, έκανε αναφορά και στην εκπαίδευση των παιδιών του, την τηλεκπαίδευση και ένα περιστατικό σε σχολείο του Μαραθώνα που τους έφερε σε δύσκολη θέση και αφορούσε το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως έχει κάνει ακόμη και αντιλυσσικό εμβόλιο, αλλά όχι του κορονοϊού, ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν προτίθεται να κάνει τεστ DNA, όπως έχει ζητηθεί για εξακρίβωση της προέλευσης των παιδιών του.

Ο δικηγόρος του τέλος είπε πως έχει γίνει νόμιμη πρόσκληση για λήψη DNA απαντήθηκε με τις σχετικές ενστάσεις και πρέπει να γίνει προκαταρκτική εξέταση.

Δείτε επίσης:

Η Όλγα Γεροβασίλη απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Μήνυμα Πολάκη μέσω του documentonews.gr για «επίδοξους αρχηγούς» και για «κάποιους που καβάλησαν πρόωρα το καλάμι»

Κύρτσος για Τσακαλώτο: Έχει κι αυτός το πρόβλημά του που δεν αφορά κανένα!

Έγκλημα Τέμπη: «Μπάζωσαν το σημείο, εξαφάνισαν βαγόνια» – Τι αναφέρει για τα χημικά το αποκαλυπτικό πόρισμα που κατατέθηκε

Greek Mafia: Νέα επιβεβαίωση του Documento για τα κινητά που αποκάλυπταν σχέσεις με την ΕΛΑΣ αλλά δεν ελέγχθηκαν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter