Πάλι «λάθος καταλάβαμε» λέει ο Άδωνης!

Πάλι «λάθος καταλάβαμε» λέει ο Άδωνης!

Ήταν θέμα χρόνου για τον Άδωνη Γεωργιάδη να διαψεύσει τον εαυτό του, όπως έκανε και σχετικά πρόσφατα όταν έδειξε τον τουρισμό και το άνοιγμα των συνόρων ως υπεύθυνο της αύξησης των κρουσμάτων, δήλωση ξεκάθαρη την οποία και τότε, επιχείρησε να πάρει πίσω.

Και αυτή τη φορά μια ακόμα δήλωσή του, πως υπήρχαν εισηγήσεις ειδικών για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την αύξηση των κρουσμάτων, κάτι το οποίο αγνόησε η κυβέρνηση, έρχεται να ανασκευαστεί από τον ίδιο!

Αυτή τη φορά επιχειρεί να διαψεύσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα ίδια λεγόμενα του, αν και ανάλογες ανακοινώσεις έχουν εκδώσει και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, όπως το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ.

«Ουδέποτε αναφέρθηκα, στην πρωινή εκπομπή του Σκάι, σε εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Αναφέρθηκα σε κάποιους λοιμωξιολόγους, αυτούς που έβγαιναν στα τηλεοπτικά δίκτυα και εισηγούντο αυστηρότερα μέτρα. Είναι αυτονόητο ότι εισήγηση της Επιτροπής για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν από τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου ουδέποτε έχει υπάρξει και αυτονοήτως εάν είχε υπάρξει, θα είχε γίνει αποδεκτή από την κυβέρνηση.

Κατά συνέπεια, το μόνο που έχω να πω στον κ. Τσίπρα είναι εάν μπορεί ας γίνει για μία φορά χρήσιμος στην πατρίδα του βάζοντας πλάτες στην κυβέρνηση σε μία δύσκολη απόφαση για να γλιτώσουμε ανθρώπινες ζωές», αναφέρει στη δήλωσή του.

Εμείς παραθέτουμε το σχετικό βίντεο όπου επισημαίνει πως οι σχετικές θέσεις των ειδικών δεν υπερίσχησαν λέγοντας «Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην Ορθοδοξία στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου».

Συγκεκριμένα αναφέρει επί λέξει:

«Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μάς έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην Ορθοδοξία στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, θυμίζω ότι αυτό ήταν το βασικότερο λάθος που έγινε στη Θεσσαλονίκη, και το παραδέχθηκε και ο πρωθυπουργός στη Βουλή».

Τώρα ποιες ήταν οι πιέσεις προς τον Άδωνη για διάψευση, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί, το ερώτημα είναι ο λόγος που κάνει αυτές τις δηλώσεις…

Διαβάστε επίσης: KKE: Η ομολογία του Άδωνη Γεωργιάδη αποδεικνύει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας: Ανατριχιαστική η ομολογία Γεωργιάδη ότι η Θεσσαλονίκη θρηνεί νεκρούς γιατί αγνόησαν τους ειδικούς

Διαβάστε επίσης: ΚΙΝΑΛ για δηλώσεις Α. Γεωργιάδη: Πότε επιτέλους το Μέγαρο Μαξίμου θα παραδεχτεί τα λάθη του;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter