Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2: Ο Ελ Κααμπί οδήγησε τους ερυθρόλευκους σε άλλη μία νίκη (Video)

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2: Ο Ελ Κααμπί οδήγησε τους ερυθρόλευκους σε άλλη μία νίκη (Video)

Ο Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, καθώς προηγήθηκε με 1-0, αλλά οι ερυθρόλευκοι με δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα κατέκτησαν την 17η νίκη τους στο πρωτάθλημα και έφτασαν τους 53 βαθμούς. Το γκολ – νίκη πέτυχε ο Ελ Κααμπί, ο οποίος βρίσκει δίχτυα επί τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33’ με τον Φρ. Ντουάρτε που με ιδανικό τελείωμα νίκησε τον Πασχαλάκη.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση κι αυτή ήρθε στο 72’ με αυτογκόλ του Τορεχόν, μετά από σουτ του Νέλσον Μάρτινς. Η ανατροπή στο σκορ σημειώθηκε στο 79’ με πλασέ του Ελ Κααμπί .

Στο 94’ ο Σενγκέλια εκτέλεσε φάουλ με τον Πασχαλάκη να αποβεί τον κίνδυνο με εντυπωσιακή επέμβαση.

Ο Φ. Πολυχρόνης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντ. Φρεντερίκο, Κίνι, Βέζο, Τσικίνιο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίτζε (67’ Στάγιτς), Μαυρίας, Χατζηθεοδωρίδης (70’ Τορεχόν), Πέρες, Ντουάρτε, Μπουζούκης (60’ Τσιγγάρας), Καρέλης (67’ Πέδρο Ζοάο), Ντίαζ (60’ Σενγκέλια).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Κίνι, Βέζο (90’ Ντόη), Ρέτσος, Ορτέγκα, Ιμπόρα (59’ Εσε), Τσικίνιο, Ποντένσε, Καμπράλ (59’ Νέλσον Μάρτινς, 83’ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (59’ Γιόβετιτς), Ελ Κααμπί.

*Ο Παναιτωλικός τιμώντας τη μνήμη των νεκρών των Τεμπών, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ελευθέρωσε συμβολικά 57 μαύρα μπαλόνια, όσες και οι ψυχές που χάθηκαν τόσο άδικα.

Διαβάστε περισσότερα: Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Η συγκινητική αφιέρωση Καρέλη για τα Τέμπη – Άφησαν 57 μαύρα μπαλόνια πριν τη σέντρα (Photos-Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter