Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Η συγκινητική αφιέρωση Καρέλη για τα Τέμπη – Άφησαν 57 μαύρα μπαλόνια πριν τη σέντρα (Photos-Videos)

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Η συγκινητική αφιέρωση Καρέλη για τα Τέμπη – Άφησαν 57 μαύρα μπαλόνια πριν τη σέντρα (Photos-Videos)

Την ημερομηνία της τραγωδίας των Τεμπών είχε γραμμένη σε μπλούζα που φορούσε μέσα από τη φανέλα του ο Νίκος Καρέλης. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του γκολ των Αγρινιωτών δίπλα στον σκόρερ Ντουάρτε, ο Έλληνας φορ σήκωσε τη μπλούζα του δείχνοντας στην κάμερα το «28/02».

Λίγο πριν τη σέντρα του Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, οι γηπεδούχοι άφησαν 57 μαύρα μπαλόνια στον ουρανό του Αγρινίου, εις μνήμην των θυμάτων στα Τέμπη.

Παράλληλα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, όπως και σε όλα τα γήπεδα όπου θα φιλοξενήσουν σήμερα ματς για την 25η αγωνιστική της Super League.

Οι οπαδοί του Παναιτωλικού κρέμασαν επίσης πανό το οποίο γράφει: «Ένα χρόνο συγκάλυψη και διαπλοκή, το έγκλημά σας δεν θα ξεχαστεί».

Διαβάστε επίσης: Απίστευτες εικόνες στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας τον ΜΑΤ χτυπά διαδηλωτή – «Άφησέ το είναι παιδί», φώναζε ο κόσμος (Video)

Έγκλημα στα Τέμπη: Πάμε για 1.000.000 υπογραφές στο ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού – Δείτε πώς να ψηφίσετε

Εξοργιστική δήλωση Καραμανλή για Τέμπη: Ακόμη αυτοσυγχαίρεται για την παραίτησή του

Απεργία: «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί» – Οργή λαού στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη (Photos)

Η συγκλονιστική σιωπή στα Τέμπη και ένα «δεν μπορεί, ρε μαλ*κα» που με στοιχειώνει…

Σόφι Ιν’τ Φελτ για Τέμπη: «Να έρθουν όλα στο φως – Ζωτικής σημασίας η απονομή δικαιοσύνης»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter