Παναθηναϊκός: Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα

Παναθηναϊκός: Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία ηχηρή μεταγραφική κίνηση είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον σύλλογο, ενώ η Τραμπζονσπόρ δεν αναμένεται να σταθεί εμπόδιο.

Ο 30χρονος αρχηγός της Εθνικής Ομάδας προβάρει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αναμένεται να υπογράψει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με το «τριφύλλι», το οποίο θα ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, άνθρωποι της ομάδας ταξίδεψαν στην Τραπεζούντα ώστε να αποσπάσουν το «ναι» του ποδοσφαιριστή. Το συμβόλαιο του Μπακασέτα με την Τραμπζονσπόρ έληγε το καλοκαίρι, με τους «πράσινους» να προσφέρουν ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ στον τουρκικό σύλλογο ώστε να αποκτήσουν από τώρα τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ουσιαστικά φαίνεται ότι μένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ενώ αναμένεται να ξεκαθαριστεί η ημερομηνία άφιξης του Τάσου Μπακασέτα στην Αθήνα ώστε να κλείσει και τυπικά το deal.

Ο Μπακασέτας αγωνίζεται στην Τραμπζονσπόρ από τον Ιανουάριο του 2021. Στέφθηκε πρωταθλητής Τουρκίας τη σεζόν 2022-23, μετρώντας 26 γκολ σε 96 συμμετοχές με την τουρκική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Κύπελλο Ελλάδας: Ρεβάνς «αιωνίων» στο Φάληρο, μάχη και στη Θεσσαλονίκη για την πρόκριση (Videos)

Παναθηναϊκός: «Μονόδρομος η παραίτηση του Φρόιντφελντ, είναι ανίκανος και ύποπτος»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter