Κύπελλο Ελλάδας: Ρεβάνς «αιωνίων» στο Φάληρο, μάχη και στη Θεσσαλονίκη για την πρόκριση (Videos)

Κύπελλο Ελλάδας: Ρεβάνς «αιωνίων» στο Φάληρο, μάχη και στη Θεσσαλονίκη για την πρόκριση (Videos)

Ώρα για τη ρεβάνς στο ντέρμπι «αιωνίων», η οποία θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «8» στο Κύπελλο Ελλάδας. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) την περασμένη εβδομάδα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την αποψινή (21:00, Cosmote Sport 1) αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Τόσο η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ, όσο και αυτή του Φατίχ Τερίμ έχουν προβλήματα όσον αφορά τη στελέχωση της επίθεσης, καθώς από το ματς του Φαλήρου θα λείπει ο πολύπειρος Ελ Αραμπί που υπέστη διάστρεμμα, αλλά και ο Φώτης Ιωαννίδης, που διανύει εξαιρετική σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εκτός νίκη με 3-2 επί της Κηφισιάς, ενώ οι «πράσινοι» από το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-2).

Δυνατή αναμένεται να είναι και η ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη να υποδέχεται την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, στη ρεβάνς της «λευκής» ισοπαλίας στην OPAP Arena (19:00, Cosmote Sport 2). Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στους «8» έναν εκ των Λεβαδειακού ή Νίκης Βόλου. Ο Άρης δείχνει ανεβασμένος την τελευταία περίοδο, καθώς προέρχεται από εμφατική νίκη επί του Παναιτωλικού (4-0), ενώ η «Ένωση» έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να επιστρέψει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ισοφαρίζοντας το ματς, χάνοντας μάλιστα και ευκαιρία για την ολική ανατροπή στο φινάλε.

Το πρόγραμμα της ημέρας

15:00 Athens Kallithea – Παναιτωλικός
17:00 Κηφισιά – ΟΦΗ
19:00 Άρης – ΑΕΚ
21:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-2: Νίκησε το ποδόσφαιρο…

Super League: Νίκη θρίλερ για τον Ολυμπιακό στη Κηφισιά (2-3)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter