Super League: Νίκη θρίλερ για τον Ολυμπιακό στη Κηφισιά (2-3)

Super League: Νίκη θρίλερ για τον Ολυμπιακό στη Κηφισιά (2-3)

Σε ένα τρελό και άκρως επεισοδιακό ματς ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 τη Κηφισιά στη Καισαριανή για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά αυτή τη φορά στο παιχνίδι και απείλησε μόλις στο 1’ με κεφαλιά του Μπιανκόν. Η ασφυκτική πίεση των «ερυθρολεύκων» έφερε το 0-1 στο 11’ με ένα καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής του Μασούρα από πάσα του Καρβάλιο. Αυτό ήταν το 6ο γκολ (και 8ο συνολικά στη σεζόν) του διεθνή επιθετικού στο πρωτάθλημα.

Μετά το 20’ οι φιλοξενούμενοι έριξαν τον ρυθμό και η Κηφισιά, καθώς ο Ολυμπιακός είχε αργές επιστροφές, στο 27’ απείλησε με ισοφάριση αλλά ο Μπιανκόν με τάκλινγκ έσωσε το πλασέ του Σάντος προ του Τζολάκη. Όμως στο 38’ μετά από κεφαλιά του Καρβάλιο η μπάλα βρήκε το χέρι του Σάντος και το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Ναβάρο που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό κι έκανε το 0-2. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι απλοποιούνται για τους Πειραιώτες ήρθε το δίλεπτο 43’-44’ για να έρθουν τα πάνω κάτω και να αλλάξουν οι συνθήκες του αγώνα. Στο 43’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ρέτσος (χάνει τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό) για εναέριο μαρκάρισμα στον Οζέγκοβιτς και σαν να μην έφθανε αυτό στο φάουλ που καταλογίστηκε κι εκτελέστηκε με σέντρα στην περιοχή, έδιωξε ο Τζολάκης, και εκτός περιοχής ο αμαρκάριστος Μιλίτσεβιτς μς μονοκόμματο σουτ μείωσε σε 1-2.

Στο δεύτερος ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε επιθετικα και στο 53′ του ακυρώθηκε γκολ από το VAR για χέρι του Μασούρα. Ομως η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπιανκόν και στο 63′ ο Οζέγκοβιτς έφτασε στην ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση (2-2). Στο 69′ οι Πειραιώτες πέτυχαν πάλι γκολ με κεφαλιά του Ελ Αραμπί το οποίο όμως και αυτό ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ του σκόρερ!

Το ματς πήρε φωτιά, οι διαμαρτυρίες έδιναν κι έπαιρναν, στο 80′ οι Πειραιώτες ζήτησαν πέναλτι αλλά δόθηκε οφσάιντ και τελικά στο 85′ ο Ελ Αραμπί και πάλι με κεφαλιά από σέντρα του Μάρτινς έκανε το 2-3 που μέτρησε αυτη τη φορά και λύτρωσε τους φιλοξενούμενους. Στο 91′ ο Κωνσταντακόπουλος απείλησε με ισοφάριση και στο 93′ αποβλήθηκε και ο Σάντος με 2η κίτρινη.

Ο διαιτητής Μανούχος «κιτρίνισε» τους Ρέτσο (δύο), Σάντος (δύο), Οζέγκοβιτς, Μπισουμά, Κλωναρίδη.
ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Ιπαλίμπο (94′ Ν7νης), Γκόμπελιτς, Ίλιεφ (65′ Κλωναρίδης 75′ Κωνσταντακόπουλος), Πέιος, Μιλίτσεβιτς, Οζέγκοβιτς, Σάντος, Μπισουμά.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Κίνι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Ροντινέι (82′ Μάρτινς) Καμαρά (82′ Αλεξανδρόπουλος), Καρβάλιο, Φορτούνης (86′ Ορτέγκα), Μασούρας, Ποντένσε (46′ Ντόη), Ναβάρο (65′ Ελ Αραμπί).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter