Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η κατάσταση των Σλούκα και Μιλουτίνοφ – Πόσο καιρό θα μείνουν εκτός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η κατάσταση των Σλούκα και Μιλουτίνοφ – Πόσο καιρό θα μείνουν εκτός
Κώστας Σλούκας και Νίκολα Μιλουτίνοφ / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική της Basket League. Η εξέλιξη του ματς των δύο «αιωνίων», το οποίο εξελίχθηκε σε… θρίλερ, αποζημίωσε τους φίλους του μπάσκετ. Οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν νικητές με 85-80, «κλειδώνοντας» το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ωστόσο στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ δεν έλειψαν οι τραυματισμοί.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Κώστας Σλούκας αποχώρησε για τα αποδυτήρια λόγω ενοχλήσεων. Ο 34χρονος ηγέτης του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και μετά το τέλος του ματς υποβλήθηκε σε μαγνητική. Οι εξετάσεις έδειξαν θλάση α’ βαθμού, τραυματισμός που τον θέτει εκτός δράσης για τις επόμενες 10 ημέρες. Ο Σλούκας θα απουσιάσει από τα τρία επόμενα ματς της ομάδας του Αταμάν στη Euroleague, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός), στην Αρμάνι Μιλάνο (εντός) και τη Ζάλγκιρις (εκτός).

Βαρύτερο ήταν το πλήγμα για τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να τραυματίζεται σε μία ανύποπτη φάση στην τρίτη περίοδο, όταν πάτησε το πόδι του Κώστα Παπανικολάου. Ο Σέρβος σέντερ των «ερυθρολεύκων» αποχώρησε από το παρκέ υποβασταζόμενος και καταχειροκροτούμενος από το κοινό. Οι εξετάσεις του έδειξαν βαρύ διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής, γεγονός που τον θέτει νοκ άουτ για έναν μήνα.

Ο Μιλουτίνοφ θα χάσει το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στις 15-18 Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι εκτός μάχης είχε τεθεί και ο έτερος σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 85-80: Οι «πράσινοι» άντεξαν στο θρίλερ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter