ΠΑΟ: Συνθήματα οπαδών κατά Αλαφούζου, παικτών και Μπόλονι

ΠΑΟ: Συνθήματα οπαδών κατά Αλαφούζου, παικτών και Μπόλονι

Η ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ και ο αποκλεισμός του από την Ευρώπη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, είχε παρατράγουδα. Οπαδοί του τριφυλλιού πήγαν στο γήπεδο της Λεωφόρου φώναξαν συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου και αποδοκίμασαν τον προπονητή Λάζλο Μπόλονι και τους παίκτες. Για να αποφευχθούν τα χειρότερα εμφανίστηκε μία διμοιρία ΜΑΤ. Με την επέμβαση τους οι οπαδοί απομακρύνθηκαν από την έξοδο που αποχωρούν οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, ενώ οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ομάδας προετοίμασαν και εκτέλεσαν ένα σχέδιο διαφυγής τους.

Μετά τις 22:30, όλοι οι παίκτες και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έφυγαν από τα αποδυτήρια και υπό τη συνοδεία αστυνομικών και σεκιούριτι, πήγαν ως το πάρκινγκ επί της οδού Τσόχα, όπου πήραν τα αυτοκίνητά τους κι αποχώρησαν.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 100 οπαδοί του τριφυλλιού και όταν είδαν τους παίκτες, τους αποδοκίμασαν και τους έβρισαν ζητώντας να φύγουν από τον Παναθηναϊκό. Εκ μέρους των παικτών πήγαν να μιλήσουν στους οπαδούς οι αρχηγοί Δημήτρης Κουρμπέλης και Σωκράτης Διούδης, όμως δεν ήθελαν να τους ακούσουν!

Ο Λάζλο Μπόλονι «φυγαδεύτηκε» με αυτοκίνητο από την πάνω πλευρά της οδού Τσόχα, προκειμένου να μην τον δουν οι οπαδοί.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter