ΠΑΟΚ – Βόλος 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης ο «Δικέφαλος» και… φωνές για τη διαιτησία – Τα highlights της αναμέτρησης (Video)

ΠΑΟΚ – Βόλος 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης ο «Δικέφαλος» και… φωνές για τη διαιτησία – Τα highlights της αναμέτρησης (Video)

Ο ΠΑΟΚ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σβαμπ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου επικράτησε στην Τούμπα 1-0 του Βόλου και πήρε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά ο Αγγελος Ευαγγέλου τους στέρησε ένα γκολ. Στο 69’ ο Μωραϊτης έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε για επιθετικό φάουλ στον Βιεϊρίνια. Η απόφαση του Αθηναίου ρέφερι ήταν λανθασμένη. Σε ανακοίνωση του ο Βόλος ανέφερε:

«Ντροπή για την ελληνική διαιτησία αποτελεί η ακύρωση κανονικού γκολ του Βόλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Και μάλιστα σε ένα αγώνα Κυπέλλου, όπου δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Λυπούμαστε πολύ που το λέμε, αλλά καλό θα ήταν η απεργία των διαιτητών να γίνει διαρκείας. Άλλωστε με διαιτησίες σαν και τη σημερινή δεν έχει τίποτα να κερδίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ντροπή για άλλη μία φορά, καθώς υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι «η νίκη είναι πάντα νίκη. Στην κατάστασή μας, που δίνουμε πολλά συνεχόμενα ματς υψηλών απαιτήσεων και με μεγάλη ένταση, θα ερχόταν ένα τέτοιο ματς αλλά παρότι κερδίσαμε, μας έλειψε σίγουρα η ένταση και η επιθετικότητα σήμερα. Ήρθαμε να παίξουμε το ματς το οποίο δεν βλέπαμε ως τελικό, αλλά το αντιμετωπίσαμε με σεβασμό και είχαμε αυτοπεποίθηση».

Ο Ευαγγέλου (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μεϊτέ, Βιεϊρίνια, Κορνέτ, Κόμπα.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Οζντόεφ (67’ Μεϊτέ), Ντεσπόντοβ (67’ Τάισον), Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα (75’ Tόμας Μπράντον).

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Ταχάτος (46’ Αλχο), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κορνέτ (62’ Μωραϊτης), Ενγκίν (58’ Κόμπα), Ντέλετιτς (46’ Ασλανίδης), Γκαρσία (85’ Μπερτόγλιο).

Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0: Με τριάρα ο «Δικέφαλος» συνεχίζει την καταδίωξη του Παναθηναϊκού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter