ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0: Με τριάρα ο «Δικέφαλος» συνεχίζει την καταδίωξη του Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0: Με τριάρα ο «Δικέφαλος» συνεχίζει την καταδίωξη του Παναθηναϊκού

Με ηγέτη και σκόρερ τον Γιάννη Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα με σκορ 3-0 της Λαμίας και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός άσος του Δικέφαλου άνοιξε το σκορ στο 21’ και στο 43’ ο Σοάρες έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 57’. Ο Κωνσταντέλιας βρήκε ωραία τον Σάστρε που με πλασέ νίκησε τον Κοσέλεφ.

Στη διάρκεια του αγώνα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αποθέωσαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ιβάν Σαββίδη.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη σημερινή προσπάθεια και το κίνητρο των ποδοσφαιριστών, ήταν ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. Η Λαμία είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, είναι στις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν την συμμετοχή της στα play-off», δήλωσε αρχικά ο Λουτσέσκου, ο οποίος αναφερόμενος στον πρώτο γύρο της λίγκας, είπε: «Είναι φανταστική η αίσθηση για εμάς, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε στην πρώτη ημέρα προετοιμασίας την κατάσταση που θα βρισκόμασταν σήμερα. Αυτό ισχύει μόνο για σήμερα, από αύριο πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Ο Tάσος Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στον Τζανδάρη.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (82’ Λύρατζης), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (76’ Μάρκος Αντόνιο), Τσιγγάρας (70’ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας (83’ Τζίμας), Τάισον, Μπράντον Τόμας (70’ Σαμάτα).

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σλίβκα, Σαντάνα (59’ Μάλτσι), Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (60’ Τόσιτς), Τσιλούλης (85’ Τσιλιανίδης), Καρλίτος (73’ Λόνγκο).

Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ για φίλημα, νίκησε την Αιντραχτ (2-1), κλείδωσε την πρόκριση στους «16»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter