Παπαδημούλης κατά Μητσοτάκη για Παυλόπουλο και Φώφης για Τσουκάτο

Παπαδημούλης κατά Μητσοτάκη για Παυλόπουλο και Φώφης για Τσουκάτο

Επίθεση μέσω Twitter εξαπέλυσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή τη στάση Μητσοτάκη στη Βουλή για την Συνταγματική Αναθεώρηση και κατά του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ για τις αποκαλύψεις Τσουκάτου για τις μίζες.

Ο κ. Παπαδημούλης λέει ότι η άρνηση Μητσοτάκη στην επανεκλογή Παυλόπουλου, που ήταν στενός συνεργάτης του Κώνσταντίνου Καραμανλή τον εκθέτει και παράλληλα επικρίνει τη σιωπή τόσο της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για τις αποκαλύψεις που έκανε χθες ο Θεόδωρος Τσουκάτος για τα «μαύρα» ταμεία των κομμάτων.

Διαβάστε τι έγραψε στο Twitter:

  • Η εκλογή του Προκ. Παυλόπουλου στην Προεδρία, δείχνει ότι ο Τσίπρας τολμά, αναζητώντας ευρύτερες συναινέσεις. Ο ΠτΔ προέρχεται από την «καρδιά» της ΝΔ. Ήταν από το 1974 δίπλα στον Κων/τίνο Καραμανλή. Γι αυτό κ η άρνηση του @kmitsotakis να πει ΝΑΙ στην επανεκλογή του, τον εκθέτει.
  • Ηχηρή η σιωπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά κ της ΝΔ για όσα είπε χθες, περί «μαύρου» χρήματος κ «μαύρων ταμείων» στα κόμματα ο Τσουκάτος. Τα σκάνδαλα της Siemens κ της Novartis είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου. Η καταπολέμηση της διαφθοράς, είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη της χώρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter