Παπαδημούλης για διώξεις Βαξεβάνη και Παπαδάκου: «Υπό διωγμόν η ερευνητική δημοσιογραφία» – «Παγκόσμιο σκάνδαλο η Novartis»

Παπαδημούλης για διώξεις Βαξεβάνη και Παπαδάκου: «Υπό διωγμόν η ερευνητική δημοσιογραφία» – «Παγκόσμιο σκάνδαλο η Novartis»

«Πυρά» και από τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη, με αφορμή τη δίωξη των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννας Παπαδάκου, μετά τις αποκαλύψεις τους για το σκάνδαλο Novartis.

Δείτε επίσης: Στρατοδικεία Μητσοτάκη: Εστησαν κατηγορητήριο στον Κ. Βαξεβάνη για τη Novartis

Ο Δ. Παπαδημούλης, με ανάρτησή του στο Twitter, τονίζει: Υπό διωγμόν η ερευνητική δημοσιογραφία. Μετά την Παπαδακου, κατηγορούμενος και ο Βαξεβανης!» και προσθέτει: «Η Novartis είναι καραμπινάτο παγκόσμιο σκάνδαλο, με ισχυρή ελληνική διάσταση. Δεν είναι μία «σκευωρία»! Και η Ελλάδα, είναι 24η στους 27 της ΕΕ στην ελευθερία του Τύπου» επισημαίνει με νόημα ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που συνοδεύει την ανάρτηση με το hashtag #με_τον_Βαξεβανη που είναι από χθες πρώτο trend.

Δείτε επίσης: Ο Μητσοτάκης στήνει τα δικά του ξερονήσια

Δείτε το tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη:

Δείτε επίσης: Μάριος Αραβαντινός για δίωξη Κώστα Βαξεβάνη: Εκδίκηση ενός παρακράτους που φέρει τη σφραγίδα Μητσοτάκη (Video)

Σκίτσο «καυτηριάζει» τις διώξεις Βαξεβάνη – Παπαδάκου: «Συνέστησαν εγκληματική οργάνωση για να αποκαλυφθεί η αλήθεια»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter